Bethesda pettis Fallout 76 Power Armor komplekti ostjaid

1
300

Fallout 76 ei ole mängijatelt just eriti palju kiidusõnu saanud, pigem hoopis hulgaliselt kriitikat. Lisaks hoolimata sellest, et tegemist on värske mänguga, mis ilmus välja kaks nädalat tagasi, on mängu hind juba langenud ning Musta Reede pakkumiste ajal oli seda võimalik omale osta kõigest 30 euro eest. Kuid Fallout 76 Power Armor komplekti ostjad on Bethesda peale veel eriti kurjad ja põhjust selleks on neil piisavalt.

Selgub, et Fallout 76 Power Armor komplektis oleva korraliku purjeriidest koti asemele on Bethesda sokutanud hoopis odava nailonist koti. Petetud ostjad on sellise liigutuse peale üsna kurjaks saanud ning viitavad, et tellimise hetkel oli tootekirjelduses ja piltidel selgelt kirjas et tegemist on purjeriidest kotiga, mitte aga mingi odava nailon-käkiga. Mis aga kõige hullem, Bethesda arvas, et nad ei ole midagi valesti teinud ning vastas klientidele, “Reklaamitud kott oli prototüüp ja seda oli liiga kallis teha. Me ei plaani selle probleemiga midagi teha.”

Foto: Reddit/Fethennour

Loomulikult ei rahuldanud selline vastus ostjaid ning üks petetud klientidest postitas Bethesda vastusest ekraanipildi ka Redditisse ning antud postitust on tänaseks üle 125 tuhande Redditi kasutaja toetanud.

Peale suurema kisa tekkimist otsustas Bethesda lõpuks komplekti ostjatele selle osaliselt hüvitada. Nimelt annab Bethesda kõigile Fallout 76 Power Armor komplekti ostjatale 500 aatomit (Fallout 76 virtuaalraha). 500 aatomit maksab €4.99, mille eest saab omale mõned lillekesed ja ühe ukse osta. Loomulikult ei ole petetud ostjad sellise mõnitamisega rahul ning Bethesda saab fännidelt korralikult nahutada.

1 KOMMENTAAR

  1. Mis aga kõige hullem, Bethesda arvas, et nad ei ole midagi valesti teinud ning vastas klientidele, “Reklaamitud kott oli prototüüp ja seda oli liiga kallis teha. Me ei plaani selle probleemiga midagi teha.” Hahaa

Comments are closed.