Detroit: Become Human demo on alates tänasest saadaval

0
153

Alates tänasest on PlayStation 4 kasutajatel võimalik omale tasuta alla laadida Detroit: Become Human demo ja ise järgi proovida, et mis mulje mängu algus jätab.

25. mail ilmuv Detroit: Become Human on selle aasta üks kuumemaid videomänge, mida iga täiskasvanud PlayStation 4 omanik ilmselt kannatamatult ootab. Vähemalt meie MKuubis toimetuses ootame küll mängu juba pikisilmi ning loodame, et see ületab kõik meie ootused.

Kasutajate senised reaktsioonid mängu tutvustavate videote ja treilerite peale on seni olnud ülimalt positiivsed. Hoolimata brittide soovist mängu keelata, tänu laste väärkohtlemise stseenidele või meedias lahvatanud skandaalist Quantic Dream mängustuudio ümber.

Nüüd siis alates tänasest on kõigil soovijatel, tänu Detroit: Become Human demole, võimalik mängu esimesed 15 minutit ise järgi proovida.

Detroit: Become Human’i esimene stseen on kõike muud kui õrn, kerge sissejuhatus nagu seda pakuti Heavy Rain puhul. Kohe esimestel minutitel on tegemist kõrgete panustega tegelaste elu ja surma peale. Mängu demos ekraanile ilmuv Connor, CyberLife android, on mängu üks kolmest peategelasest, kelle ülesandeks on olla läbirääkija pantvangikriisis. Sinu otsustada jääb kas tormad kohe 10 aastase Emma elu päästma ja otsustad käigult improviseerimise kasuks või uurid eelnevalt sündmuskohta ja kogud lisainfot, et end toimuvaga kurssi viia. Sündmuspaiga uurimine ja info kogumine annab sulle mängus hiljem mitmeid vajalikke lisavalikuid, mis võib aidata sul päästa Emma või ka Connori enda elu. Võimalikke tulemusi on mitmeid, mis kõik võivad lõppeda Connori enda surmaga.

Detroit: Become Human on lugu lootusest, hirmudest, kurbusest, rõõmudest ja õnnest. Lugu meist endist, inimestest, kui ka androididest.

Emma ja Connori saatus on sinu kätes. Kuidas sina otsustad olukorra lahendada? Kuidas MKuubis olukorra lahendas, saab näha siit.

Detroit: Become Human’i saab eeltellida Gamestari online poest, kohe tellides maksab mäng €59.99.