Fortnite Victory Royale või Epic Fail?

0
285

Sony ja Fortnite arendaja Epic Games vastus Epicu kasutajakontode lukustamisele – PlayStation 4 Fortnite komplekt.

Viimasel nädalal on Fortnite mängijad olnud üpriski kurjad Sony ja Epic Games peale, kui selgus, et peale PS4 konsoolil mängimist on nende Epic’u kasutaja lukustatud PS4 konsoolile, mistõttu ei saa nad oma kasutajakontot kasutada Nintendo Switchi või Xbox One konsoolil. Sellele probleemile on aga Sonyl ja Epic Games’il vastus juba olemas. Nimelt toob Sony, koostöös Fortnite arendaja Epic Games’iga, turule PlayStation 4 Fortnite komplekti, mis sisaldab Fortnite mängu, Royale Bomber skinni ja 500 V-Bucksi.

PlayStation 4 Fortnite: Battle Royale komplekti puhul on tegemist ühe üpriski veidra ja arusaamatu komplektiga. Kas mitte kõik PlayStation 4 komplektid ei ole automaatselt juba Fortnite komplektid? Tegemist on ju mängi-tasuta mänguga, mille saad tasuta alla laadida suvalisel PlayStation 4 konsoolil.

PlayStation 4 ostmine Fortnite jaoks oleks samuti üks ülimalt veider samm. Sony saab hetkel Fortnite fännide käest korralikult peksa. Põhjuseks siis cross-play keelamine ja Epicu kontode lukustamine, kui sa oled selle sidunud oma PSN kontoga. Mingisugune Fortnite Royale Bomber skin ei ole siinkohal kindlasti asi, mille pärast peaks sellist lollust toetama. Milleks ennast siduda kinnise konsooliga, kui ülejäänud toetavad võimalust kasutada oma kontot ning sellega seotud kraami suvalisel platvormil.

Muidugi võib siin olla tegemist kavala müügitrikiga, kus soovitakse jätta lastevanematele mulje nagu sul oleks Fortnite mängimiseks vaja see osta. Nähes poes Fortnite PS4 komplekti, mõtled endamisi, et vaat see on hea kink, lapsele või lapselapsele meeldis see mäng väga ja miks mitte seda suurel ekraanil nautida. Hoolimata sellest on see samm, eriti käesolevat olukorda silmas pidades, väheke rumal mõte.

Sony Online Entertainment endine juht, John Smedley kirjutas Twitteris (tänaseks on need postitused Twitterist kustutatud), et Sony cross-play vastuseisu põhjuseks on “raha”. Nimelt ei meeldivat Sonyle see kui keegi ostab midagi Xboxi konsoolil ja saab seda siis PlayStationi peal kasutada. Smedley vihjas ka sellele, et kui survele vastu pidada siis need probleemid kaovad lõpuks ära. Varem või hiljem leiavad kasutajad mõne teise päevakohase teema, mille ümber kisa teha. Kas see ka sel korral nii läheb, eks näis, kuid vähemalt esialgu jätkavad fännid surve avaldamist Sonyle ning igale PlayStationi positusele twitteris vastavad fännid Fortnite ja cross-play teemaga.