Loomulikult Fallout 76 ei paku cross-platform play võimalust

0
130

Bethesda mängustuudio juht, Todd Howard kinnitas oma intervjuus GameStar’ile, et Fallout 76 ei toeta cross-platform play võimalust, sest Sony ei ole nii abivalmis nagu kõik tahaksid.

Howard rääkis, et ta küll sooviks lisada cross-play võimaluse konsoolidele, kuid Sony takistab selle plaani elluviimist.

“Ei mingit cross-play võimalust Fallout 76’s. Me väga tahaksime seda, kuid hetkel ei ole see võimalik. Sony ei ole nii abivalmis nagu kõik tahaksid,” ütles Howard.

Bethesda pole loomulikult ainuke, kes sooviks lisada oma mängudele cross-play võimaluse. Lisaks Bethesdale on samal teemal juttu teinud ka Blizzard ja Psyonix. Kuid kõige suuremat kära antud teemal on tekitanud Epicu Fortnite ümber toimuv jama.

Eelmisel nädalal teatas aga SIEA (Sony Interactive Entertainment America) juht, Shawn Layden, et nad võtavad fännide pettumust kuulda ning vaatavad mida tekkinud olukorras teha annaks.

“Me kaalume erinevaid võimalusi. Võite ette kujutada, et asjaolud selle ümber mõjutavad palju enamat kui ainult üks mäng. Olen kindel, et me leiame lahenduse, mida mõistavad ja aktsepteerivad meie kogukond ning mis samal ajal toetab ka meie äri,” rääkis Layden.

Konkreetseid lubadusi cross-play teemal Layden küll ei andnud, kuid võrreldes varasema olukorraga on see juba oluline samm edasi.