Red Dead Redemption 2 arvustused Amazonis pakuvad lõbusat lugemist

0
197

Kuigi Red Dead Redemption 2 pole veel müügile ilmunud ning Rockstar Games pole ikka veel täpsustanud millal mäng lõpuks valmis saab ja müügile tuleb, ei takista see aga Amazoni kasutajaid mängule juba arvustusi kirjutamast.

Keskmiseks hindeks on hetkel Red Dead Redemption 2 PS4 versioonil antud 3 ja pool punkti. Xbox One versiooni keskmiseks hindeks on hetkel 4 ja pool punkti.

Arvustusi on antud seinast seina. Näiteks üks arvustaja kirjutab sellest kuidas antud mäng on tema üks lemmikmänge üldse hetkel. Ta kujutab ennast seda mängimast, ta on tõeline kauboi ja suurepärane seiklus. Mängimiseks kasutab ta oma käsi ja ta näeb mängu oma ees ekraanil ning see kõik on hingemattev. Hoolimata sellest leiab ta, et mängus võiks siiski ka autosid osta ja müüa ning siis nendega rallitada, et raha teenida uute uuenduste ja riiete jaoks. Ka jalgpalli versioon võiks tema arvates olemas olla. Kokkuvõttes andis ta mängule neli punkti.

Teine arvustaja kirjutab, “Suurepärane mäng, lõpetasin eile. Ootan Red Dead Redemption 3’e”

Või siis, “See mäng on imeline, toimetati kohale õigeaegselt ja ma ei suuda seda mängu käest panna. Hästi tehtud Rockstar… Selle peab ostma igaüks kelle arvates originaal oli suurepärane.”

“Mäng oleks olnud palju parem kui selle tegevus oleks toimunud kaasajas ja sind ajaks taga politsei, sinu toime pandud kuritegude pärast, saaks lennata lennukitega ja vahetada erinevate tegelaskujude vahel, kellel on erinevad oskused ja kogu tegevus toimuks linnas nimega Log Pantos.”

“Mäng crashib pidevalt”

“See mäng rikub mu abielu. Ma mängin seda mängu lõputult, kuni lõpuni välja ja siis uuesti otsast peale. Mu naine jätab mu maha ja mu elu on läbi, mistõttu pean ma seda mängu uuesti mängima jälle ja jälle, kuniks Red Dead 3 tuleb välja.”

“Näeb kohutav välja”

“See mäng ei tööta PS4 peal, võimalik et põhjuseks on see, et see mäng ei ole veel välja tulnud…”

Lähemalt saad lugeda kasutajate kommentaare mängule siit.