Splinter Cell, Xbox One’i eksklusiivmäng?

0
725

Microsoft on juba mõnda aega õrritanud Xboxi kasutajaid ja meediat sellega, et Xbox FanFest’i ajal tullakse lagedale põnevate uudistega. Mitmete kuulujuttude sõnul on üheks selliseks suureks uudiseks uus Splinter Cell’i mäng Xbox One konsoolile.

Tom Clancy’s Splinter Cell’i mänguseeria fännid on aastaid juba kannatamatult oodanud uue mängu tulekut. Aasta alguses andis kuulujuttudele uut hoogu ka Ubisoft Toronto töötaja, kes kogemata uue Splinter Cell’i mängu Kanada Amazoni lisas. See andis tol korral fännidele lootust, et hei äkki Ubisoft teatab E3’l uuest Splinter Cell’i mängust, fännide pettumuseks aga seda ei juhtunud.

Nüüd siis liiguvad ringi kuulujutud, et Xboxi Phil Spencer ja Ubisoft teatavad Splinter Cell’i tulekust XO18 fanfestil. Kuid see pole veel kõik, osa neist kuulujuttudest väidavad, et tegemist saab olema Xbox One eksklusiivmänguga. See viimane on siiski suuresti kaheldav väide, sest miks peaks Ubisoft üht oma oodatuimat mängu ainult Xbox One konsooliga piirama? Samas teisest küljest on täiesti võimalik, et sellest võiks saada ajaline konsoolieksklusiiv, näiteks algselt ilmub mäng arvutile ja Xbox One’i konsoolile ning mõne aja möödudes jõuab siis ka PlayStation 4 konsoolile.

XO18 toimub 10. novembril, Mehhikos ning nagu juba kombeks, siis üritusele on võimalik üle kogu maailma kaasa elada. Microsoft lubab, et sellest saab “Parim fänniüritus maailmas”.