Steam saab oma esimese tsenseerimata seksuaalse sisuga mängu

0
618

Dharker Studios‏ teatas esmaspäeva hilisõhtul Twitteris, et Steam andis ametliku heakskiidu nende seksuaalse sisuga mängule. Negligee: Love Stories tuleb juba sel reedel, 100% tsenseerimata kujul, Steamis müügile.

Mõni aeg tagasi teatas Valve, et nad püüavad tulevikus mitte sekkuda sellesse, mis peaks Steamis olema ja mis mitte, välja arvatud näiteks selliste mängude puhul, mis on mõeldud “trollimiseks”. Valve eesmärgiks on jätta edaspidi kasutajate endi otsustada, millise sisuga mängudest on nad huvitatud ja millistest mitte.

Eelmisel nädalal teatas Valve uue filtri lisamisest Steami, mis võimaldab kasutajatel filtreerida seksuaalse sisuga mänge. Lisaks hakkas Valve, alates eelmisest nädalast, nõudma arendajatelt täpsemat sisukirjeldust vägivaldse või seksuaalse sisuga mängude puhul. See aitab kasutajatel paremini otsustada ja filtreerida erineva sisuga mänge.

Paar päeva tagasi teatas Dharker Studios, et nende erootiline visuaalne teos, Negligee: Love Stories tuleb reedel, tsenseerimata kujul, müügile Steamis. Tegemist peaks olema päris esimese tsenseerimata kujul oleva seksuaalse sisuga, ainult täiskasvanutele mõeldud mänguga Steamis.

Negligee: Love Stories sisaldab nelja lugu, mis sisaldavad seksuaalse sisuga dialooge, seksuaalsuhteid, alastust, jne. Loo peategelasteks on neli noort tüdrukut – Karen, Charlotte, Sophie ja Jasmin, kelle elu ja valikutega saab mängija lähemat tutvust teha. Mäng sisaldab meeste ja naiste vahelisi seksuaalsuhteid, kahe naise omavahelisi seksuaalsuhteid, nümfomaaniaga seotuid teemasid, seksiäriga seotud teemasid ning abielurikkumisi ja kuritarvitamist.

Kui sind eelpool nimetatud teemad häirivad, siis Jänku-Jussi tegemistega saab tutvuda siin. Kui aga oled esimesest tsenseerimata kujul avaldatud seksuaalse sisuga videomängust Steamis huvitatud, siis Negligee: Love Stories leiab siit.