Borderlands 3, Rage 2, Splinter Cell, Gears of War 5 ja teised mängud mida Walmartist tellida saab

0
187

Walmart Canada on otsustanud oma lehekülge uuendada ja on lisanud eeltellitavate mängude nimekirja uusi videomänge.

Hetkel pole teada kas mõni töötaja Walmartis on lihtsalt lolliks läinud või pressis keegi kogemata mingit valet nuppu, mis avaldas kogu nimekirja mängudest, mille kohta Walmartil infot on. Üks igatahes on kindel, antud nimekiri sisaldab mitmeid vigu ja ei tohiks kindlasti veel avalikult väljas olla.

Loomulikult ei jäänud Walmart Kanada liigutus tähelepanelikel kasutajatel märkamata ning kasutaja Wario64 jagas Twitteris leidu ka teistega.

Walmart Kanada pakub eeltellimiseks näiteks selliseid mänge nagu Borderlands 3, Rage 2, Splinter Cell, Just Cause 4, Gears of War 5, jne. Tegemist on mängudega mille kohta pole endiselt ametlikku infot veel jagatud. Mingil veidral põhjusel aga ei ole Walmart nimetatud videomänge endiselt veel maha võtnud oma lehelt. Täielikku nimekirja mängudest Walmarti lehel näeb siit.

UUENDATUD 11:45
Kanada Walmart on lõpuks oma leheküljelt kõneainet pakkunud mängude nimekirja täielikult eemaldanud. Vaata ekraanipilte siit:

Lisaks on nii mõnegi avaldatud mängu juures märgata mitmeid ebatäpsusi. Esimese asjana jääb näiteks silma Forza Horizons 5, millest leiab kohe kaks viga. Esiteks on seeria nimi Forza Horizon, ilma liigse s’ita ja teiseks peaks sel aastal kõigepealt ilmuma Forza Horizon 4, mis küll suure tõenäosusega sel aastal ilmub, kuid mille kohta samuti veel ametlikku infot pole.

Rääkimata siis puudulikest nimedest nagu lihtsalt Splinter Cell, Assassin’s Creed või näiteks Dragon Quest 2, mis ilmus aastal 1987.

Uue võimaliku Splinter Celli ilmumise kohta on muidugi ennegi infot lekkinud, viimane kord oli lekke põhjustajaks Ubisofti enda töötaja kes Kanada Amazoni lehel kogemata Splinter Celli välja pani.

Nimekirjast leiab ka mitmeid teisi mänge, mille kohta on küll ametlikult infot jagatud, näiteks Metroid Prime 4, The Division 2, The Last of Us 2, siis näiteks Beyond Good and Evil 2 on kohe kindlasti üks sellistest mängudest mida ei tasu oodata isegi järgmisel aastal veel mitte, rääkimata sellest aastast.

Ka Borderlands 3 kohta on teada, et tegemist on töös oleva mänguga, mille kohta Gearboxi juht Randy Pitchford on korduvalt vihjeid teinud.

Rage 2 mainimine on aga talveunest üles äratanud kõik suuremad Rage mängu sõbrad, kes suurima heameelega näeksid järge sellele mängule. Loomulikult ei ole Bethesda töötajad suutnud kiusatusele vastu panna ja võtavad mõnuga Walmarti teema kallal.

Kas ja kui palju Walmarti avaldatud nimekirjast tõeks osutub, saab ilmselt näha suve alguses toimuval E3’l.