Amouranth sai oma kehavõlude näitamise eest ajutise Twitchi keelu

1
2806

Populaarne striimer Amouranth jõudis uue eesmärgini – 200 uut tellijat ning otsustas sel puhul teha ASMR-i striimi koos oma koeraga. Kuna Amouranth aluspesu ei kanna, siis tekkis striimi ajal olukord kus tema suguelundid olid vaatajatele näha.

Vaatajad küll informeerisid striimerit selllest, et tema lühikesed püksid ei suutnud katta tema suguelundeid, kuid selleks hetkeks olid mitmed vaatajad juba video salvestanud ja jagasid leidu sotsiaalmeedia vahendusel. Redditis on nimetatud videoklipp saanud juba üle 18 tuhande upvote’i.

Amouranth pussy slip on stream (credit to u/Hoesmad_WideHardo on r/TwitchGoneWild) from r/LivestreamFail

Amouranth’i Twitchi kanal on praeguseks küll ajutiselt suletud, kuid nagu sellistel puhkudel ikka, kestab see keeld nädal või paar. Siinkohal tasub ära märkida ka see, et see pole kaugeltki mitte esimene kord kui Amouranth oma kehavõlusid Twitchi striimis eksponeerib.

Meile Meeldib Mängida #15 – Rist või X?

Räägime nädala kõige olulisemast teemast - PlayStationi puldist või täpsemalt selle nuppudest. Sinna kõrvale räägime veel Gears 5-st, Ninjast, Twitchist ning loomulikult ei saa...

Samal ajal aga ei ole Tfue endiselt Twitchist keeldu saanud oma rassistliku sõnakasutuse ja ropendamise eest. See oleks tal kolmas kord, millega kaasneks igavene Twitchi keeld.

1 KOMMENTAAR

Comments are closed.