Eestlane otsib Texases Amouranthi

0
331
Amouranth

Populaarne striimer Kaitlyn “Amouranth” Siragusa kirjutab Twitteris, et ta suur fänn Eestist on müünud maha kõik oma varad, et sõita Amouranthi kodulinna, et ta sealt üles otsida ja “enda omaks muuta”.

Amouranth on üks populaarseimaid striimereid Twitchis, kus tal on üle 5 miljoni jälgija. Suurema aja oma striimidest räägib ta lihtsalt oma fännidega juttu või teeb ASMR ja vannistriime. Sealhulgas tegeleb ta ka selliste veidrate ASMR striimidega nagu näiteks lakub mikrofoni või peeretab sinna. Varasemalt on ta Twitchis ka oma kehavõlusid kas siis kogemata või meelega eksponeerinud, kuid pärast mitmeid ajutisi kasutuskeelde Twitchis otsustas 28-aastane striimer oma NSFW (mitte sobilik tööl vaatamiseks) sisu kolida OnlyFansi keskkonda.

Kõik need tegevused on talle ainult fänne juurde toonud, sealhulgas ka eestlastest fänne, kellest üks on Amouranthist nii suurde vaimustusse sattunud, et otsustas kuu aega tagasi kogu oma maise vara maha müüa, et striimeri kodulinna lennata, ta sealt üles otsida ning enda omaks teha.

Amouranth kirjutab, et eestlasest jälitaja on tema kodulinna ühes hotellis viibinud ja teda otsinud alates 8. maist, seni õnneks siiski tulutult.

Amouranthi jälitaja striimib samuti Twitchis ja postitab oma striimivideoid ka YouTube’i. Neid kanaleid me siinkohal siiski ei avalda, aga keda tõesti huvitab, võib piiluda Meile Meeldib Mängida discordi. Ühes oma striimis, mille pealkirjaks oli “Find Kaitlyn and make her mine”, jalutas ta tänavatel ringi, otsides Amouranthi. Muul ajal mängib ta kas “PUBG”, “Solitaire’i” või jäljendab Amouranthi tegevusi, mille kohta neiu lisab Twitchis, et ta teeb seda “väga halvasti”. Näiteks kui Amouranth läheb oma mullivanni, siis eestlasest jälitaja läheb oma striimis duši alla.

Loomulikult on kõik see teinud Amouranthi ärevaks. Ta on jälitajast ka politseile teada andnud, aga politsei ei ole suutnud teda hetkel aidata. Seepärast on Amouranth üle vaadanud oma turvasüsteemid ning üks tema relvastatud töötajast elab hetkel tema külalisteruumis.

Amouranth palub inimestel tema jälitaja kasutajast Twitchile mitte raporteerida hetkel, kuna sealsed striimid aitavad tal olla kursis jälitaja edusammudega tema otsimisel.