Boikott Borderlands 3 ja Epic Games Store’ile kukkus haledalt läbi

0
276

Kui 2K ja Gearbox teatasid, et nende oodatuima mängu Borderlands 3 arvutiversioonist saab Epic Games Store’i eksklusiiv, läksid Steami fännid internetis marru, pommitasid Borderlands 2 halbade hinnetega ning lubasid Borderlands 3 ja Epic Games Store’i boikoteerida.

Nüüd selgub, et kuigi kisa tol korral oli rohkem kui asi väärt, siis lubatud boikott on täielikult läbi kukkunud. Gearbox teatas, et Borderlands 3 arvutiversioon on toonud neile “parimad numbrid Gearboxi ajaloos”.

Sama kinnitas nädalavahetusel ka Gearboxi juht Randy Pitchford, kes kirjutas Twitteris lõbusast faktist, et Borderlands 3 arvutiversiooni mängis avapäeval kaks korda rohkem mängijaid kui Borderlands 2 kõigi aegade kõige kõrgemal tipphetkel.

Loomulikult ei jäänud Pitchfordi postitatud lõbus fakt, millega ta suuremate fännide haavale soola raputas, tähelepanuta ja nii mõnigi neist on oma teravate kommentaaridega Pitchfordi suunas, suutnud temalt blokeeringu saada. Samal ajal aga vaidlevad mitmed teised kasutajad selle üle kas mängu ilmumine Steamis oleks toonud rohkem mängijaid või ei. Leidub ka neid kes näevad kõrgete numbrite taga vandenõud. Samal ajal vaatavad konsoolidel mängijad, popcorni nosides, seda kõike pealt ning torkavad vahel mõne kommentaari lisaks, mis omakorda õli tulle valab.

Iga uus päev aga toob Gearboxile kõrgemaid numbreid, vähemalt nii kinnitab Pitchford Twitteris.