EA Access ilmub lõpuks ka PlayStation 4 konsoolil

0
185

Pärast aastatepikkust ootamist ilmub EA mängude teenus EA Access lõpuks ka PlayStation 4 konsoolil.

EA Access tuleb PlayStation 4 konsoolile juulis ning hakkab pakkuma samu EA mänge mida täna Xboxi konsoolil pakutakse, koos võimalusega mängida uut mängu kuni 10 tundi, enne selle ametlikku ilmumist ning allahindlustega mängudele ja lisadele.

EA Access hakkab maksma Euroopas €5 kuus või €30 aastas. Loomulikult on EA Accessi kasutamiseks vajalik ka PS Plusi olemasolu.

Tegemist on suure kannapöördega Sony jaoks. Viis aastat tagasi arvas Sony, et EA Accessil pole PlayStationi konsoolil kohta, sest see ei paku “head väärtust”. Kui tol korral oli tegemist veel värske alles alustava teenusega ning EA Accessi väärtus kasutajate jaoks oli veel küsitav, siis tänaseks võib nõustuda, et Sonyl oli tol korral õigus. EA Access, sellisel kujul nagu ta täna konsoolidel on, ei paku tõepoolest midagi väärtuslikku kui võrrelda seda näiteks Sony enda pakutava teenusega – PlayStation Now, mis pakub tänaseks märksa suuremat mängude kogu kui EA Access. Loodetavasti EA vaatab oma pakutava teenuse üle ja toob konsoolidele märksa huvitavamad pakkumised nagu võib arvutil olevast variandist, Origin Accessist leida.