PlayStation 5 juures on kõige olulisem selle hind

0
912

Kliendid kes soovivad omale PlayStation 5 osta muretsevad rohkem selle hinna kui 4K või 8K graafika, tagasiühilduvuse või eksklusiivsete mängude pärast.

Sony hoiab endiselt saladuses oma plaane PlayStation 5 konsooliga, kuid veidi on siiski seda saladuseloori kergitatud ning täna on üht ja teist juba Sony uue konsooli kohta teada, sealhulgas ka seda, et selle laadimisajad on võrreldes PS4-ga märgatavalt kiiremad. Kuid millal PlayStation 5 ilmub ja palju see maksma hakkab, selle kohta info endiselt puudub. Kuid just see on see mis kasutajaid kõige rohkem huvitab.

Daily Star korraldas kasutajate seas küsitluse, kus osales üle 5000 inimese, uurides neilt, mis on nende jaoks PlayStation 5 ostmisel kõige olulisem. 45% küsitluses osalenutest vastasid, et kõige olulisem on PlayStation 5 hind. 25% tundsid muret tagasiühilduvuse, 20% graafika ja 10% eksklusiivmängude pärast.

Nüüd uurib Daily Star kasutajatelt, kui palju on kasutajad nõus PlayStation 5 eest maksma. Artikli kirjutamise hetkel on 56% küsitluses osalenutest vastanud, et see hind ei tohiks olla kõrgem kui €449 (£399). Küsitlusele saab vastata siin.