PlayStation Now tellijad kaotavad litsentside vea tõttu ligipääsu oma ostetud mängudele

0
300

PlayStationi süsteemi on aegade jooksul lisandunud mitmeid erinevaid kihte, muutes seda aina keerukamaks. Tänu sellele on tekkinud olukord, kus PlayStation Now’i tellijad on kaotanud ligipääsu oma ostetud mängudele ning PlayStationi kasutajatugi ei oska siinkohal teha muud kui käsi laiutada.

PlayStation Now pakub kasutajatele võimalust mitmeid mänge ka alla laadida, mille käigus kirjutatakse üle tarkvara litsentsi info. Juhul kui te nüüd aga PlayStation Now teenusest loobute, siis võib juhtuda, et te kaotate ligipääsu ka oma ostetud mängule. Kuigi see on selgelt vigane käitumine, siis pealtnäha erilist probleemi ei tohiks olla. Sest kui sul mäng olemas, siis miks peaksid sa selle PlayStation Now kaudu üldse alla laadima? Küll aga võib juhtuda, et mõni mäng on sulle nii meeldima hakanud, et sa oled otsustanud selle PlayStation Store’ist osta (näiteks PlayStation Now’i tasuta pakkumise käigus) ja kui nüüd peaks teenuse tellimus läbi saama, siis võid oma suureks üllatuseks avastada, et sul pole ligipääsu enam ka oma ostetud mängule.

PlayStationi litsentsiprobleemid võivad põhjustada ka teistsuguseid probleeme. Üks Redditi kasutaja kirjutab, et tal ei õnnestunud PlayStation Now tellimise ajal näiteks vastu võtta neid PlayStation Plus’i mänge, mis olid juba PlayStation Now’is olemas. Üheks selliseks mänguks oli näiteks jaanuari alguses pakutud Steep.

Tegemist on üsna tõsise probleemiga, mis on eksisteerinud juba pikka aega ning Sony lihtsalt peab sellele varsti mingi lahenduse leidma.