PlayStationi fännid on vihased, sest nüüd saab PlayStationi eksklusiivmängu God of War mängida ka arvutil

0
378

Nädala alguses teatas Sony, et nad langetasid PlayStation Now tellimise hinda ja hakkavad sinna igal kuul lisama värskemaid hittmänge, mida saab piiratud aja jooksul mängida.

Tegemist on igati toreda uudisega – odavam ning lõpuks ometi saab ligipääsu ka uuematele, huvitamatele mängudele. Kuid mitte kõik ei suhtu nimetatud uudisesse sõbralikult.

Tulihingelisemad PlayStationi fännid on järsku ärganud ja avastanud, et PlayStation Now teenust saab kasutada ka arvutil, ilma PlayStation 4 omamata. Tegelikult on PlayStation Now seda võimalust juba aastaid pakkunud ning see ongi selle teenuse juures üks põhilisemaid müügiargumente. Nüüd on aga viimastel päevadel avaldatud uudiste pealkirjades mainitud PlayStationi eksklusiivmängu God of War’i ja arvutit koos. Ning see ei meeldi suurematele PlayStationi fännidele, kes teevad nüüd sotsiaalmeedia vahendusel suurt lärmi.

“See pidi olema ju PS4 eksklusiivmäng ja nüüd saavad arvutimängurid seda mängida? See pole siis ju eksklusiivmäng enam,” kirjutab üks pahane fänn.

“Niimoodi saavad varsti kõik arvutimängurid PlayStationi eksklusiive mängida, milleks seda PlayStationi siis üldse vaja on,” märgib teine sapiselt.

Kolmas loodab oma südames, et God of War’i port arvutile on katki, mõistmata et tegemist ei ole pordiga, kuniks teised “sõbralikud” kasutajad talle seda selgitavad.

“Kui Sony samal viisil jätkab, siis ma ei osta PlayStation 5,” on mõni teine resoluutne.

Mõned aga rahustavad end sellega, et vähemalt saavad PlayStationi omanikud neid mängida kohe kui need mängud ilmuvad, mitte aga kuid või lausa aasta hiljem, nagu arvutimängijad peavad ootama.

Muidugi on ka neid, kelle arvates on tegemist hea uudisega. Mõned usuvad, et sellised sammud Sony ja Microsofti poolt lõpetavad tulevikus mängurite vahelised fännisõjad ja kogu mängurite kogukond saab ühiselt kõiki mänge nautida, sõltumata valitud platvormist. On ka neid kes PlayStationi fännide üle muigavad, et need sellise pisiasja peale nii pöördesse on läinud ning mõni üritab õli tulle valada, postitates ” PC Master Race” pildikesi.

Mida arvad uudisest sina? Kas tegemist on hea uudisega ja kas Sony võiks PlayStation Now teenust veelgi laiendada, võttes Microsoftist eeskuju ja lisada tulevikus PlayStation now teenusesse kõik PlayStationi eksklusiivmängud nende ilmumispäeval?