Selline võib välja näha PS5, kui see müügile tuleb

0
466

Ilmselt on tänaseks kõik juba näinud seda ebapraktilist ja ülikoledat PS5 disaini, mida viimastel nädalatel internetis jagatud on. On neid kelle arvates on tegemist jabura ja väga koleda disainiga, lootes et see disain kunagi ilmavalgust ei näe, kuid on ka neid kes on sellest vaimustuses ja loodavad, et just selline Sony uus konsool välja nägema hakkabki.

Selline näeks välja PS5 LetsGoDigital loodud 3D mudeli põhjal

Rääkisime sellest PS5 disainist ka viimases Meile Meeldib Mängida mölasaates, kus jõudsime järeldusele, et nii koledat ja ebapraktilist disaini ei lase Sony juhid tõenäoliselt mitte kunagi läbi, sest see ei sobi PlayStationi brändiga. Tõsiseid kahtlusi tekitasid meis väited, et just täpselt selline näeb välja Codemastersis töötava Matthew Scott’i laual olev PS5 dev kit. Olgem ausad, täpselt selline ta nüüd küll välja näha ei saa nagu see LetsGoDigital loodud piltidel on. Oleks Matthew Scott kirjutanud, et see näeb üsna sarnane välja piltidel olevaga, siis oleks see olnud veidi rohkem usutavam. Usaldust ei tekita eriti ka see, et nimetatud postitus ja ka konto ise on tänaseks Twitterist kustutatud. Redditis väidetakse, et tegemist oli valekontoga.

Lisaks kui rääkida dev kit’ist, siis tavaliselt on enne konsooli ilmumist jagatavad dev kit’id üsna tavalistes kandilistes korpustes, nagu allpool olevalt pildilt näeb.

Selline näeb välja PS5 dev kit

Milline aga võiks tegelik PlayStation 5 välja näha? Midagi kindlat on selle kohta veel vara öelda, sest ametlikult pole konsooli veel näidatud. Kuid nagu iga uue põlvkonna konsooli tuleku eel on ka sel korral laual mitmeid prototüüpe, mille hulgast hiljem riistvara disainerid ja Sony juhid lõpuks välja valivad. Ühe võimaliku disaini leiab alljärgnevatelt piltidelt.

Mitmete allikate sõnul jäävat DualShock 5 suures osas samasuguseks nagu praegune pult on, kuid Micro-USB asemel võib Sony kasutada sel korral hoops USB-C.

Samuti väidetakse, et Sony viib PS5 ja uue PlayStation VR tootmise Hiinast välja, et vältida võimalikke makse, mida Trump on soovinud kehtestada Hiinas toodetud kaubale.