Sony hakkab üllatusmehaanikaid nüüd lastele ka päriselus tutvustama

0
224

Loot kastid või “üllatusmehaanika” nagu EA neid kirjeldab, on hetkel üldsuse terava tähelepanu all. Mitmetest mängudest on loot kastid juba eemaldatud, riikide valitsused uurivad neid ja mõnel pool on vastu võetud juba ka otsused nende piiramiseks. Kuid Sonyle meeldivad loot kastid nii väga, et nad on otsustanud neid nüüd lastele ka päriselus tutvustada.

Omamoodi üllatav lähenemine ettevõttelt, kes on korduvalt kinnitanud, et nende keskkond on kõige lastesõbralikum ja selle kinnitamiseks on otsustanud seada piirangud täiskasvanutele mõeldud meelelahutusele, et need ei sisaldaks paljastavaid kehaosi ja sobiksid nii ka lastele mängimiseks. Paistab, et “üllatusmehaanika” puhul on aga tegemist lastesõbraliku sisuga, mis on saanud Sony heakskiidu.

Sony teatas, et neil on pakkuda mitmesuguseid salapäraseid üllatusi San Diego Comic-Con’i külastajatele. PlayStation Gear Store müüb sel aastal PlayStationi teemalisi üllatuskaste.

PlayStationi üllatuskastid näevad välja ja töötavad sarnaselt nende digitaalsetele versioonidele – ahvatlev värviline kast, mis sisaldab üllatusi. Mis kastis on? Ei tea. Maksa raha ja siis saad teada. Võib olla on seal midagi mida sa tahtsid aga võib juhtuda, et said hoopis midagi, mida sa ei tahtnud. Puhas õnnemäng! Shhh… tegemist ei ole hasartmänguga, see on “üllatusmehaanika” lastele.

Kokku on müügil 500 kasti, mis sisaldavad mingisuguseid PlayStationi kaubamärgiga esemeid. Iga päev pakutakse uue disainiga üllatuskasti, milles on viis uut PlayStationi toodet ning üks üllatuskast maksab $60.