Tissi võib nüüd striimis näidata aga laste tagumikud on Twitchis endiselt keelatud

0
764

Mõni aeg tagasi oli juhtum, kus striimer ja modell Heather “HeatheredEffect” Kent toitis Twitchi striimi ajal oma last rinnaga. Twitch otsustas tol korral selle video oma keskkonnast eemaldada ning see kutsus omakorda esile arutelu selle üle, kas lapse rinnaga toitmine Twitchi striimis rikub teenuse kasutustingimusi või mitte.

Vahepeal on nimetatud vahejuhtum aga lahenduse saanud ning Twitch on Kent’i ees vabandanud ja tema videod taastanud. Twitch kinnitas, et peale mitmeid arutelusid omavahel jõudsid kõik meeskonnad ühisele arusaamale, et rinnaga toitmine ei riku Twitchi kasutustingimusi ja Kent ei ole midagi valesti teinud.

Twitchi on käesoleval aastal tugevalt kritiseeritud ning oma osa selles on olnud ka keeldude jagamisel või moitte jagamisel, mis paljude kasutajate arvates on ebaõiglased olnud. Twitch on nüüdseks küll lubanud oma juhiseid kasutajatele üle vaadata, neid parendada ja selgemaks muuta, kuid kõik see võtvat aega.

Twitch pakub sisu mille sarnast sa Mixeris ei näe

"Twitch on maailma juhtiv otseülekannete platvorm mängijatele ja muudele asjadele, mida me armastame," kirjutab Twitch oma avalehel. Hoolimata erinevatest probleemidest ja vaatajate arvu langusest on...

Mõni päev tagasi sai üks striimer Twitchi keelu, sest Wikipediat lehitsedes sattus ta meditsiinilisele kirjeldusele ja seda selgitavatele piltidele.

Poola päritolu striimer “h2_gucio” lehitses oma striimi ajal Wikipediat, kuni ta sattus meditsiinilise termini otsa “Irritant diaper dermatitis“. Kuna ta polnud selle terminiga tuttav otsustas ta lähemalt uurida mida see tähendab ning klikkis lingil. Järgmisel hetkel vaatas kirjelduse kõrvalt talle vastu lapse paljas lööbes tagumik. Kuigi striimer küll sulges kiirelt selle akna, siis sellest enam ei piisanud ja mõni hetk hiljem sai ta juba Twitchist keelu.

Täpset keelu põhjust pole striimerile küll selgitatud, kuid ilmselgel on siinkohal põhjuseks lapse paljas tagumik Wikipedias, rikkudes nii Twitchi kasutusreegleid.