Vaata, kuidas valmis päriselu versioon Days Gone’i mootorrattast

0
163

Days Gone tuli välja kõigest paari nädala eest, kuid PlayStation Nordic sattus sellest nii suurde vaimustusse, et pani kokku Taani motospetsialistidest koosneva neljaliikmelise meeskonna, kelle eesmärgiks oli mängus keskset rolli omanud tsikli taasloomine.

Projektijuht Patrick vastutas selle eest, et mootorratas saaks võimalikult identne. Andreas oli aastaid vastutav mootorratta remonditöökoja eest ja teab kõike mootorrataste ehitusest ja detailidest. Meeskonna disainer Rakel hoolitses visandite ja elementide eest. Neljandaks liikmeks oli Fabian, kellel on palju kogemusi keevitamise, metalltööde ja keretöödega.

Deacon’i tsikli pärisversiooni loomine nõudis palju pühendumist. See pidi olema kiire, usaldusväärne ja mitmekülgne. Meeskonnale anti aega kõigest 48 tundi, et vana vrakk ellu äratada ja sellest ehitada masin, mis päästaks Deaconi õudsest ja valulikust surmast.

Meeskond veetis päevad ja ööd garaažis tsiklit ehitades ja seadistades. Lõpptulemust saab näha pildilt, mis räägib enda eest. On hea teada, et kui kunagi peaks inimkonda tabama globaalne pandeemia, mille käigus sajad miljonid inimesed muutuvad zombiedeks, siis kusagil Skandinaavias on üks mootorratas, mis on loodud just sellise katastroofilise olukorraga toimetulemiseks.

ALLIKASPlayStation