Microsoft ei plaani Xbox Live Goldi lõpetada ega ümbernimetada

0
52

Viimastel nädalatel on ringi liikunud kuulujutud sellest nagu Microsoft kaotaks Xbox Live Goldi ära või nimetaks selle ümber. Need kuulujutud ei vasta tõele.

Kõik sai alguse sellest kui Microsoft otsustas Microsoft Store’ist eemaldada Xbox Live Gold 12-kuulised tellimused, alles jäid ainult ühe- ja kolmekuulised tellimused. Sellele järgnes sel nädalal muudatused Microsofti teenuste lepingus, “Xbox Live” asendati “Xbox online service’iga”. Viimane vallandas järgmise kuulujuttude laine nagu Microsoft lõpetaks Xbox Live Goldi teenuse ära.

Microsoft kinnitas The Verge‘le, et see ei vasta tõele: “Meil ei ole praegu plaanis Xbox Live Goldi lõpetada. See on täna Xboxil mängimise oluline osa ja on seda ka tulevikus.”

Microsofti teenuste lepingus tehtud muudatuse eesmärgiks aga oli eristada tasulist Xbox Live Goldi tellimust ja Xboxi teenuseid, mis sisaldavad selliseid funktsioone nagu rist-salvestamine ja sõbrakutsed. Mingeid muudatusi Xbox Live Goldi teenuse juures aga ei tehta, kinnitas Microsoft.