Nädalavahetusel saab tasuta Far Cry 5 mängida

0
89

Kui sul pole veel nädalavahetuseks plaane tehtud, siis Ubisoft tuleb sulle appi, pakkudes Far Cry 5 tasuta mängimiseks.

Sel nädalavahetusel saab arvutil tasuta Far Cry 5 mängida. Mängu võib omale juba praegu alla laadida, kuid mängima saab hakata alles reedel kell 16:00 (Eesti aja järgi) ja mängida saab kuni pühapäevani kell 19:00.

Kui Far Cry 5 meeldima hakkab, siis saab Ubisofti poest selle kuni 2. juunini soodsamalt osta. Soodushinnaga on hetkel ka teised Far Cry mängud, kui mõni neist sul puudu.

Mängu tegevus toimub Hope’i maakonnas Montanas, kus on omale pesapaiga leidnud viimsepäeva ususekt Eedeni Värav (“Eden’s Gate”). Ususekti juhiks on karismaatiline Joseph Seed, kes jutlustab “Ilmutuse raamatust”, et maailma lõpp on lähedal ning on otsustanud oma perega selleks valmistuda. Joseph Seed usub, et ta on kaasaegne Noa, kelle eesmärgiks on Hope’i maakonna elanikud päästa. Mitte kõik nende seast aga ei soovi päästmist ning nii juhtubki, et sina pead šerifi asetäitjana nüüd hakkama Hope maakonna elanikke nende usuhullude käest vabastama. Seiklus, mida Ubisoft mängijale pakub, on hullumeelne, koos põnevate keerdkäikude ja hollywoodiliku actioniga. Loe lähemalt siit…