PlayStation Plus mängud aprillis 2020

0
164

Sony tegi lõpuks uued PlayStation Plus mängud teatavaks, milleks on sel korral Naughty Dogi kiidetud seiklusmäng Uncharted 4: A Thief’s End ja Codemastersi väljakutseid pakkuv rallimäng Dirt Rally 2.0.

Uncharted 4: A Thief’s End mängusisu ei jäta külmaks ka kõige nõudlikumaid mängijaid. Seiklusterohket elu elanud Nathan Drake on pärast viimast seiklust otsustanud pensionile jääda ja end koos Elenaga mõnusalt sisse seadnud. Üksteisele on antud ka lubadus, et ohtlikud seiklused on nüüd jäetud selja taha ning nüüd keskendutakse ühisele turvalisele tulevikule. Kõik tundub minevat plaanipäraselt kuni ühel õhtupoolikul ilmub välja tegelane Nathani minevikust – Samuel Drake ning nii saabki alguse järjekordne seiklus, kus on vaja kiiret mõistust, kiireid rusikaid ja oskuslikku relvade käsitlemist.

Dirt Rally 2.0 pakub realistlikku võidusõidu simulaatorit, kus saad lihvida oma sõiduoskust maailma ikoonilistel ralliradadel, otsides meistrivõistluste au (ja paremaid ringiaegu). Tegemist on ühe enim kiidetud võidusõidumänguga Briti mängustuudiolt Codemasters.