Ubisoft lükkas “Prince of Persia” ilmumise edasi

0
39
Prince of Persia Sands of Time

Ubisoft teatas, et COVID-19 pandeemiaga seoses on nad otsustanud lükata “Prince of Persia Sands of Time” uuendatud versiooni edasi 18. märtsiks 2021.

Pärast mitmeid lekkeid, teatas Ubisoft 2020. aasta septembris ametlikult, et uus “Prince of Persia” mäng on tõepoolest töös ja see ilmub 21. jaanuaril arvutile ning PS4 ja Xbox One’i konsoolidele. Kahjuks, kauaoodatud uue “Prince of Persia” asemel aga pakutakse seeria fännidele hoopis uuendatud versiooni 2003. aastal ilmunud “Prince of Persia Sands of Time” mängust. Õnnetuseks ei näinud see just eriti mängimakutsuv välja, mistõttu sai mängu arendamisega tegelev meeskond üsna palju negatiivset tagasisidet.

Mängu arendamisega tegelevad Ubisoft Mumbai ja Ubisoft Pune mängustuudiod. Varasemalt on mõlemad meeskonnad olnud abiks “Just Dance” ja “Steep” mängude juures.

Mängu juures kasutatakse nüüd Anvil mängumootorit, mida kasutatakse ka “Assassin’s Creed” mängude juures. Mängu on lisatud mitmeid uusi asju, sealhulgas uus kaamera- ja võitlussüsteem.

Kaasatud on ka algse printsi näitleja Yuri Lowenthal ja printsess Farahit mängib Supinder Wraich.