Xboxi Elite Series 2 puldid on vigased

0
124
Xboxi Elite Series 2

Käesoleva aasta aprillis esitati Microsofti vastu hagi, seoses Xbox One’i pultide probleemidega. Nagu Nintendo Joy-Conid, nii hakkavad ka Xbox One’i pultide kangid mõne aja pärast triivima. Nüüd on käimasolevasse hagisse lisatud ka Xbox Elite Series 2 puldid.

Hagi esitanud Donald McFadden teatas, et Microsoft meelitab tarbijaid ostma Xboxi pulte, lubades parimat mängukogemust, reklaamides Xbox Elite Series 2 pulti kui maailma kõige paremat pulti, mille kangid ja nupud tagavad ülimat täpsust.

Tegelikkuses on aga asi kaugel “ülimast täpsusest”, sest Xbox Elite Series 2 puldid, mis maksavad poes 180 eurot, on vigased ning lühikese aja jooksul hakkavad puldi kangid triivima. McFaddeni sõnul juhtus kolm kuni neli kuud hiljem ka asenduspuldiga.

McFaddeni sõnul on Microsoft sellest laialdasest probleemist teadlik, sest aastate jooksul on suur hulk tarbijaid selle probleemi üle kurtnud. Hoolimata sellest on aga Microsoft keeldunud avalikult viga tunnistamast ning keeldub pulte tasuta parandamast, kui viga ilmsiks tuleb.