“Assassin’s Creed Valhalla” uus lisa druiididega ilmub aprillis

0
30
Assassin's Creed Valhalla: Wrath of the Druids

Ubisoft teatas, et “Assassin’s Creed Valhalla” esimene suurem lisa, “Wrath of the Druids” ilmub 29. aprillil. Seni aga saab nautida 2. hooaega, mis algas eile. Ostara festival tähistab kevade saabumist ja pakub mängijatele eksklusiivset lugu ja mängusiseseid üritusi kõikidele mängijatele.

Ostara festival kestab kuni 8. aprillini Ravensthorpe piirkonnas ning lihavõtteteemalised pidustused sisaldavad sealhulgas:

  • Küla kaunistamist
  • Joomise, vibulaskmise ja kakluse minimängud
  • Kolm uut missiooni: Eivor munajahil, Mai-kuninganna pidustused ja küla kaitsmine öövaimude eest
  • Kolm uut oskust
  • Eksklusiivsed auhinnad

Juhul kui oled mänguga alles alustanud, siis Ostara festivali jaoks on vaja sul kõigepealt jõuda Inglismaale ja lõpetada kas Grantebridgescire või Ledecestrescire lugu. Seejärel tuleb sul oma külla minna ning festival algab automaatselt. Mai-kuninganna tegevuse jaoks on vaja oma küla arendada aga kolmandale tasemele.

Lisaks saavad mängijad nüüd muuta ka Eivori varustuse visuaalset väljanägemist, algse varustuse parameetreid see ei muuda, muutub ainult varustuse disain. Varustuse väljanägemist saab muuta Ravensthorpe’i sepa juures.

Ubisoft kinkis mängijatele ka tasuta Altair’i kostüümi, 300 opaali ja Yule’i festivalist pärit varustust ja kosmeetikat. Selle jaoks suundu Animuse poodi mängus.

Ostara hooaja jooksul lisatakse ka muud sisu, sealhulgas saab mäng omale mängurežiimi “Mastery Challenge”, mis muudab “Assassin’s Creed Valhalla” võitlusmehaanikat.

29. aprillil ilmuv “Wrath of the Druids” nimeline lisa aga viib mängijad Iirimaale, avastama druiidide iidseid ja müstilisi saladusi. Sukeldudes keldi müütidesse ja folkloori, tuleb mängijal võidelda kummitavates metsades ja Iiri maastikul, püüdes samal ajal saavutada mõjuvõimu keldi kuningate hulgas. “Wrath of the Druids” lisa maksab eraldi €24.99, Season Pass maksab €39,99, mis sisaldub juba “Assassin’s Creed Valhalla Gold”, Ultimate või Collector versioonides.