“Cyberpunk 2077” ilmub juunis PlayStationi poodi

0
191
Cyberpunk 2077

Mäletate veel seda Poola mängustuudio CD Projekt loodud üliõnnetut mängu “Cyberpunk 2077”? Jah, seesama mis internetis kiirelt meemimeistrite lemmikpilaobjektiks sai ja mille Sony otsustas PlayStation Store’ist eemaldada, sest see mäng oli katki. Nüüd aga lubatakse, et 21. juunil lisatakse mäng PlayStation Store’i tagasi.

Kui 2019. aasta E3 ajal Keanu Reeves lavale astus, et reklaamida videomängu “Cyberpunk 2077”, siis võttis see hingetuks paljud fännid. Tol korral aga ei osanud fännid veel aimata, et kauaoodatud hittmängu lükatakse veel korduvalt edasi, tsenseeritakse palju leebemaks kui oli “Witcher 3” ning mängu ilmumise hetkel saavad nad omale katkise, mängukõlbmatu mängu.

Pärast mitmesuguseid tühje lubadusi ja korduvaid edasilükkamisi ilmus 10. detsembril kauaoodatud hittmäng “Cyberpunk 2077”. Kuid suur oli mängijate üllatus, kui nad leidsid, et avaldatud mäng ei vastagi nende ootustele. Veel hullem, mäng oli üsna katki ning kui arvutil ja Xbox Series X konsoolil oli see veel kuidagi mängitav, siis Xbox One’i ja PlayStationi konsoolidel oli see sisuliselt mängukõlbmatu. Sonyl ei jäänud siinkohal muud üle, kui pidi “Cyberpunk 2077” PlayStation Store’ist eemaldama.

Nüüd teatas CD Projekt, et nad on viimase poole aasta jooksul näinud kõvasti vaeva mängu kallal ning nüüd on ka PlayStation 4 versioon mängukõlblik ja pärast Sonylt loa saamist, ilmub “Cyberpunk 2077” 21. juunil PlayStation Store’i tagasi.

Sony kinnitas, et see uudis vastab tõele ja “Cyberpunk 2077” ilmub tõepoolest 21. juunil PlayStation Store’i tagasi, kuid jätkuvalt ei soovita seda mängida PlayStation 4 konsoolil.

“Kuigi CD Projekt Red on parandanud mängu stabiilsust kõikidel platvormidel on kasutajatel siiski jätkuvalt jõudlusprobleeme PS4 versiooniga. Parema mängukogemuse saamiseks soovitame seda mängida PS4 Pro või PS5 peal,” ütles Sony pressiesindaja Polygonile.