E3 2021 – Xbox & Bethesda kokkuvõte

0
60

Xbox & Bethesda üritus oli vaieldamatult E3 2021 parim üritus, pakkudes mängijatele just täpselt seda, mida nood E3-lt ootasid – vähem mõla ja suure koguse uusi huvitavaid mänge. Sealjuures määriti hoolega veel Xbox Game Pass Ultimate’i tellijatele mett moka peale. Ei ole paremat kohta kus täna mängur olla.

Kui sul polnud aega üritust õigel ajal vaadata, siis saab seda järelvaadata Xboxi YouTube’i kanalilt või Meile Meeldib Mängida kanalilt koos kommentaaridega. Kui vaadata ei viitsi, siis oleme alljärgnevalt kokkupannud nimekirja sellest, mida seal näidati.

Alustuseks õrritati Bethesda mängude fänne uue ulme-rollimänguga Starfield, mis ilmub 11. novembril 2022. Tegemist on Xboxi eksklusiivmänguga nagu arvata oligi.

Stalker 2 ilmub 28. aprillil 2022 Xboxi konsoolidele. Vaata treilerit siit.

Zombiemäng “Left 4 Dead” saab omale järje – Back 4 Blood ilmub 12. oktoobril 2021 ja on koheselt saadaval ka Xbox Game Passis. Vaata treilerit.

Avalance mängustuudio töötab uue co-op mängu kallal Contraband, millega täpsemalt tegu on või millal mängu oodata on, selle kohta kahjuks infot ei jagatud. Aga ilusat treilerit saab vaadata siit.

Loomulikult ei saa ükski Xboxi üritus mööduda Sea of Thieves’i mainimiseta. Sel kuul ilmub uus lisa, kuhu saabub ka maailma kuulsaim piraat, Jack Sparrow isiklikult. Vaata treilerit siit.

Yakuza: Like a Dragon on nüüd Xbox Game Passis. Vaata treilerit siit.

EA küll juba näitas veidi varem Battlefield 2042, kuid mängu ennast näitavat treilerit sai alles käesoleva ürituse ajal näha. “Battlefield 2042” ilmub 22. oktoobril. Vaata treilerit siit.

Twelve Minutes häälnäitlejateks on Daisy Ridley (jah, seesama näitlejanna kes mängib “Tähesõdades” Rey’d) ja James McAvoy ning mäng ilmub 19. augustil 2021, esimesel päeval Xbox Game Passis. Vaata treilerit siit.

Välja kuulutati ka Psychonauts 2, mis ilmub 25. augustil ja on samal päeval kohe saadaval ka Game Passis.

Fallout 76 saab uut sisu, nii üllatav kui see ka pole, siis on endiselt veel neid kes seda mängu ikka veel mängivad. Vaata “Steel Reign” treilerit siit ja “The Pitt” treilerit siit.

Jätkuvalt mängitakse ka The Elder Scrolls Online’i, mis saab 15. juunil Xbox Series X/S-i ja PlayStation 5 uuenduse. Vaata treilerit siit.

Party Animals, mis meenutab veidi sellist videomängu nagu “Gang Beasts”, ilmub aastal 2022. Vaata treilerit siit.

Paljukiidetud Hades tuleb Xbox Game Passi 13. augustil 2021. Vaata treilerit siit.

Somerville on õudus-ellujäämismäng, kus perekond püüab tulnukate sissetungi ajal ellu jääda, ka see mäng ilmub aastal 2022. Vaata treilerit siit.

Ja loomulikult see õnnetu Halo Infinite, mille graafika nägi eelmise aasta esitluse ajal pehmelt öeldes lihtsalt jube välja, mis meemimeistritele materjali pakkus ning mille ilmumine seejärel käesolevasse aastasse edasi lükati. Nüüd on siis mäng teinud läbi suuremad kosmeetilised muutused ning selle võib käesoleva aasta lõpus välja anda. Vaata mitmikmängu treilerit siit.

Kellelgi on jälle ülimalt igav olnud ja otsustanud teha uuendatud versiooni “Diablo 2-le”. Diablo 2 Resurrected ilmub 23. septembril 2021 ja toetab kuni 8 mängija co-opi ja 4K/60fps. Vaata treilerit siit.

Rõõmustati A Plague Tale fänne, mäng saab omale 2022. aastal uue järje.

Seejärel näidati Far Cry 6. Vaata treilerit siit.

Tulekul on ka Slime Rancher 2, ilmub 2022. aastal ja on Xboxi konsooli ajaline eksklusiiv. Vaata treilerit siit.

Lumelauamäng Shredders, mis on samuti Xboxi konsooli ajaline eksklusiiv ja tuleb esimesel päeval ka kohe Xbox Game Passi, ilmub detsembris. Vaata treilerit siit.

Xbox Game Passi ilmub ka mingi veider robotite tapmise mäng Atomic Heart. Vene muusikaga treilerit saab vaadata siit.

Replaced on uus mäng Coat Sink ja Sad Cat stuudiolt ning ilmub 2022. aastal arvutile ja Xbox Series X/S konsoolidele ning on esimesel päeval saadaval ka Xbox Game Passis. Vaata treilerit siit.

Kuigi Grounded ei ole endiselt veel ametlikult ilmunud ja on endiselt veel Xbox Preview’s, siis see ei takista välja andmast suuremaid uuendusi, nagu näiteks “Shroom and Doom”, mis ilmub 30. juunil. Vaata treilerit siit.

Among Us saab 15. juunil omale 15 mängijaga lobby, nüüd on sul võimalus veel rohkematele sõpradele valetada. “Among Us” lisatakse sel aastal Xbox Game Passi. Vaata treilerit siit.

Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes on endiselt töös, kuid uueks ilmumisajaks lubatakse nüüd aastat 2023. Vaata treilerit siit.

The Ascent on minu käesoleva aasta üks oodatuimaid mänge ning nagu näha, siis ei tulegi enam kaua oodata, sest see ilmub juba käesoleval aastal, 29. juulil ning on kohe esimesel päeval saadaval ka Xbox Game Passis.

Age of Empires 4 sai omale ilmumiskuupäeva, milleks on 28. oktoober. Esialgu on lubatud mängu ainult arvutile. Vaata treilerit siit.

The Outer Worlds 2 ilmub ning tegemist on Xbox Series X/S konsooli eksklusiiviga, eelmise põlvkonna konsoolidele seda ei ilmu. Vaata treilerit siit.

Kui oled seni kadedusega vaadanud sõpru arvutil mängimas Microsoft Flight Simulator’it, siis on meil sulle rõõmsaid uudiseid, juba 27. juulil saab seda mängida ka Xbox Series X/S konsoolidel. Vaata treilerit siit.

Forza Horizon 5 ilmub 9. novembril 2021 ja sel korral saab rallitama minna Mehhikosse. Vaata treilerit siit.

Redfall treiler nägi päris äge välja, aga kahjuks meile mängu ennast ei näidatud. Tegemist on siis Arkane mängustuudio loodud uue avatud maailma co-op esimese isiku vaates oleva tulistamismänguga, kus saab vampiiridega lahinguid pidama hakata. Taaskord Xbox Series X/S eksklusiivmäng.

Kui sellest kõigest veel väheks jäi ja otsid kohta kuhu oma joogid kuumal suvepäevale jahtuma panna, siis Micorosft lubas aasta lõpuks turule tuua Xboxi minikülmiku.