Epic Games vs Apple kohtuprotsess algas laste karjumisega: “Vabastage Fortnite”

0
192
Fortnite

Epic Games vs Apple kohtuprotsess algas 3.mail laste kisamisega, kes nõudsid “Fortnite’i” vabastamist. Kuigi kohtuprotsess toimub füüsiliselt kohtusaalis, siis üldsuse jaoks oli kohus avanud menetluse kuulamiseks konverentsikõne. Tulemuseks oli 15 minutit kestnud totaalne kaos.

Kui tavaliselt on avalikud konverentsikõned kohtusaalis automaatselt vaigistatud, siis Epic Games vs Apple kohtuprotsessi puhul oli keegi selle seadistuse unustanud, mistõttu said suvalised inimesed üle 15 minuti konverentsikõnega liituda ja karjuda mida iganes sooviti. Täpselt seda paljud tegidki.

Paljud konverentsikõnega liitunud inimesed karjusid lihtsalt: “Vabastage Fortnite”. Kui oli ka neid kes palusid kohtunikul “Fortnite” mobiiltelefonidele tagasi tuua või kes reklaamisid lihtsalt oma YouTube’i kanaleid. Mõned inimesed lasid isegi Travis Scotti muusikat.

Õnneks üle 15 minuti kestnud kohtuametnike tööd, suudeti lõpuks kõik konverentsikõnega liitunud vaigistada ja algselt kell 11:15 ET algama pidanud kohtuprotsess sai kell 11:30 ET alata.