Jah, Bethesda Indiana Jonesi mäng saab olema Xboxi eksklusiiv

0
24

Bethesda Indiana Jonesi mäng saab olema Xboxi eksklusiiv, täpselt nagu seda on ka kõik teised tulevikus ilmuvad Bethesda mängud.

Nädalavahetusel postitas Xbox Era podcasti saatejuht Twitterisse eelvaate tulevasest podcasti episoodist. Postituse juurde lisatud pildil annab ta märku sellest, et uus Indiana Jonesi mäng, mille kallal Machine Games ja Bethesda töötavad, saab olema Xboxi eksklusiiv.

Selgus, et nii mõnegi jaoks tuli see uudis aga üllatusena, hoolimata sellest, et Xboxi juht Phil Spencer, Aaron Greenberg ja teised on korduvalt selgelt teada andnud, et tulevikus ilmuvad Bethesda mängud ainult nendele “platvormidele, kus on olemas Game Pass”, see tähendab siis Xboxi konsoole, arvutit ja teisi platvorme, kus on ligipääs xCloudi teenusele. Kui see segaseks jäi, siis on korduvalt hiljem kinnitatud, et “Bethesda mängud tulevikus on Xboxi konsooli eksklusiivid”. See muidugi ei puuduta neid mänge, mille osas on sõlmitud varasemad kokkulepped, näiteks “Deathloop” ja “GhostWire: Tokyo”, need kokkulepped jäävad kehtima.

Loomulikult ei tea meist keegi mida tulevik tuua võib ja seda on Bethesda juht Pete Hines ka ausalt tunnistanud, et ta ei tea mis tulevikus juhtuma hakkab, kuid praeguse hetke seisuga ilmuvad nende mängud Xboxi konsoolidel ja arvutil.