Koos on hea mängida

0
61
Halo kondoom
Pilt: Gamebox_UKV

Tänu lumehelbekeste ühiskonnale on tänane mänguturg üsna puritaanlik, ollakse väga ettevaatlikud selles osas mida tehakse ja öeldakse, sest üks vale samm võib vallandada järjekordse kisakampaania meedias. Kuid mitte just väga kaua aega tagasi oldi mängude loomisel ja nende reklaamimisel palju julgemad.

Aasta oli siis 2004, mil “Halo 2” ilmavalgust nägi ning koos sellega ka ametlik “Halo 2” kondoom. Karbi üht poolt kaunistab Master Chief koos kirjaga “Halo2 10.11.2004” ja teisel poolel on Xboxi logo ja kiri “Koos on hea mängida” (It’s good to play together). Pakendil on ilusasti ära märgitud, et see on sertifitseeritud kondoom, et võid julgelt kasutada ning “Halo 2” ja “coming soon” kirjad. Huvitav kas selle viimase kirja näol pakendil on tegemist lihtsalt asjaolude kokkulangevusega või oli see osa hoolikalt planeeritud turundusstrateegiast?

Kuna tänaseks on nende kondoomide jagamisest möödunud 17 aastat, siis ilmselgelt on tegemist väga haruldase tootega, mis ikka veel suletud pakendis on. @GameboxUkv andmetel on lisaks temale teada veel ainult üks isik, kelle kogus selline avamata pakendis kondoom ilutseb.

https://twitter.com/GameboxUkv/status/1432380511234764805