Paradox kinnitab, et “Bloodlines 2” on tulekul, kuid keeldub ütlemast, kes mängu arendab

0
30
Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

Paradox Interactive kinnitas oma kolmanda kvartali majandusaruandes, et “Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2” on endiselt töös ja nad on uue arendaja edusammudega väga rahul.

Kui Paradox Interactive 2019. aastal “Vampire: The Masquerade – Bloodlines” järje välja kuulutas, tekitas see fännide seas palju elevust. Kas tõesti saab üks hinnatumaid vampiirirollikaid lõpuks järje?

Mängu väljakuulutamisele järgenenud aastad aga olid kõike muud kui roosilised. Alustuseks vallandati mängu juures töötanud kirjanik Chris Avellone. See tähendas kogu tema senise panuse mängust välja korjamist ja ümberkirjutamist. Sellega muidugi probleemid ei lõppenud, peagi vallandas Paradox ka mängu loovjuhi Ka’ai Cluney ja disaineri Brian Mitsoda. Lahkujate hulgas oli teisigi. Kõik see põhjustas aga mängu edasilükkamist. See kõik viis selleni, et Paradox kaalus mängu arendamise täielikku lõpetamist.

Käesoleva aasta alguses otsustas Paradox siiski mängu arendamisega jätkata, seda aga nüüd juba uue arendajaga, lõpetades koostöö mängu senise peamise arendajaga Hardsuit Labsiga. Loomulikult tähendas see aga taaskord mängu ümbertegemist ja sellega seoses selle ilmumise edasilükkamist tundmatusse kaugusesse.

Kes täna lõpuks mängu arendab, seda keeldub Paradox Interactive avalikustamast, kuid kinnitab, et tegemist olevat “väga maineka ja andeka” arendajaga, kellel on “suured ootused”, et tegemist saab olema mänguga, mis vastab mängijate soovidele.