Tasuta mängud arvutile ja suur Paradoxi mängude soodusmüük

0
35
Speed Brawl

Epic Games rõõmustab taaskord mängijaid kahe tasuta mänguga. Esimene neist on platformer “Speed Brawl“, kus tuleb vastastele võimalikult kiirelt naha peale anda. Teiseks mänguks aga on käigupõhine strateegiamäng, täringutega, “Tharsis“, kus mängija kätes on lisaks meeskonna eludele ka kogu inimkonna saatus. Pakkumine kehtib kuni 23. septembrini.

Tasuta mänge pakub sel korral ka THQ Nordic, kes tähistab oma 10. aastapäeva. Sel puhul annab THQ Nordic ära kaks tasuta mängu. Pakkumine kehtib kuni 23. septembrini.

Esimeseks neist on paljukiidetud rollimäng “Titan Quest Anniversary Edition“, mis ilmus 2016. aastal. Juhul kui sellest peaks väheks jääma, siis “Titan Quest” lisad on hetkel samuti soodushinnaga. “Titan Quest: Ragnarök” maksab €4.99 ja “Titan Quest: Atlantis” maksab €4.94.

Teiseks tasuta mänguks on aga taktikaliste käigupõhiste strateegiamängude tõeline legend “Jagged Alliance 1: Gold Edition“. Tegemist on vaieldamatult ühe aegade parima käigupõhise strateegiamänguga, kuidas aga on 1994. aastal ilmunud mäng ajal vastu pidanud? Juhul kui sa seda kunagi varem mänginud pole ja ette võtad, tule jaga Meile Meeldib Mängida discordis oma muljeid ka meiega.

Kuid see pole veel kõik, THQ Nordicu 10. aastapäeva puhul on Steamis nende mängud kuni 90% soodsamalt ja nädalavahetusel saab tasuta proovida Metsiku Lääne hiilimismängu “Desperados III“.

Lisaks sellele on hetkel Steamis käimas ka Paradox Interactive’i strateegiamängude soodusmüük, kuni 80% hinnast alla. Selle raames saab nädalavahetusel tasuta mängida kahte Pardox Interactive’i mängu. Esimeseks neist on strateegiamäng “Stellaris“, kus mängija saab luua oma impeeriumi ja tähesõdasid pidada. Teiseks mänguks on aga paljukiidetud strateegiamäng “Hearts of Iron IV“, mille tegevus toimub Teise maailmasõja ajal.

Kui sulle Paradoxi mängud meeldivad ja sul on olemas Game Pass arvutile, siis seal on endiselt olemas “Crusader Kings III”.

VR mängude sõpradele aga on hetkel Steamis “Half-Life: Alyx” 40% soodsamalt.

Indiegalast saab tasuta omale sel korral sellise indie-mängu nagu “Marvin The Hatter“.

Head nädalavahetust!