PS5 saab omale esimese suurema süsteemiuuenduse

0
62
PS5 DualSense Astrobot

PS5 konsooli esimene suurem süsteemiuuendus ilmub homme ning see sisaldab mitmeid uusi funktsioone ja täiendusi.

Alljärgnevalt leiab mõned näited uuendustest PS5, PS4 ja PlayStation äpi jaoks.

PS5 mänge saab nüüd hoida välisel USB kettal. Tänu sellele funktsioonile saate nüüd oma PS5 mängud tõsta konsooli sisekettalt välisele USB kettale. Nii saate vajadusel teha ruumi PS5 kettal ruumi nende mängude jaoks mida parajasti mängite.

Kuna PS5 mängud on loodud kasutamaks ülikiiret SSD ketast, siis ei saa kahjuks oma PS5 mänge väliselt USB kettalt otse mängida. Kui soovite välisele kettale tõstetud mänge mängida, saate need mängud sealt sujuvalt kopeerida tagasi konsooli sisekettale.

Lisainfot väliste ketaste kasutamise kohta leiab aadressilt  https://www.playstation.com/en-us/support/hardware/ps5-extended-storage/.

PS5 ja PS4 vaheline Share Play funktsioon. PS4 ja PS5 mängijad saavad nüüd kasutada omavahel Share Play funktsiooni. See tähendab, et PS5 kasutajad saavad lasta oma sõpradel PS4 konsoolidel vaadata mängu oma ekraanil või isegi proovida PS5 mänge Share Play kaudu ja vastupidi. Valikuvõimaluste hulgas on võimalus jagada ekraani sõbraga, anda virtuaalselt pult sõbrale või anda virtuaalselt teine pult sõbrale, et koos mängida.

Mänguga liitumine. Nimekirja sõpradest, kelle mänguga saab liituda kuvatakse nüüd nii PS5 kui ka PS4 konsoolidel, pakkudes rohkem võimalusi koos mängimiseks.

Täiustatud Game Base menüü. Game Base menüüd on täiustatud, et pääseda kiiremini ligi olulisele sisule ja funktsioonidele.

Keela mänguvestlus või reguleerige helitugevust. Nüüd on võimalik kiirelt keelata mängusisene vestlus, mis lülitab teie mikrofoni ja teiste mängijate heli välja. Lisaks saab hõlpsalt reguleerida teiste mängijate helitugevust.



Mängu uuenduste eellaadimine. Kui arendajad on selle lubanud, siis on võimalik uuendusi eelnevalt allalaadida, kui seadetes on “automatic updates” lubatud ja teie konsool on sisse lülitatud või puhkerežiimis.

Kohandage mängukogu. Võimalusega otsida oma mängukogust või peita mänge, on nüüd võimalik erinevat sisu leida kiirelt ja muuta mängukogu vaadet personaalsemaks.

Ekraani suurendus. Nüüd saab seadetes reguleerida ekraani suurendust vastavalt sellele kuidas soovite.

Uus trofeede ja statistika ekraan. Trofeede taset, mille tulemuseks tehakse automaatselt ekraanipilt või videoklipp, saab nüüd ise määrata. Lisatud on ka uus Trophy Stats ekraan, kus saab vaadata kokkuvõtet oma trofeede taseme ja oleku kohta.

PlayStationi äpi uued funktsioonid. PlayStationi äpp saab samuti lugematul hulgal uusi funktsioone, et muuta selle kasutamist lihtsamaks ja mugavamaks. Järgnevatel nädalatel saabuvad uuendused mis võimaldavad liituda äpi kaudu mitmikmänguga PS5 konsoolil, hallata ruumi, võrrelda oma trofeesid sõpradega ja kasutada PlayStation Store’is erinevaid filtreid toodete kuvamisel.


ALLIKASPlayStation