Sony tahab, et kõigil oleks võimalus mängida banaaniga

0
260
banana

Sony uueks eesmärgiks on võimaldada kõigil mängijatel kasutada puldina odavat, lihtsat ja mitteelektroonilist seadet.

Mängupuldid on tänapäeval kallid, neis on palju keerukat tehnoloogiat ja neid on vaja tihti laadida. GamesIndustry avastas, et Sony tahab selles osas midagi ette võtta.

Nimelt on Sony aasta alguses registreerinud patendi, mille kohaselt saaksid mängijad kasutada puldina banaani, apelsini, tassi, pastakat või ükskõik millist muud odavat, lihtsat ja mitteelektroonilist seadet.

baanaanipult

Kaamera vaatab ja jälgib kasutajate käes olevat asja ning mängu võib siis õpetada seda ära tundma või eelkonfigureerima nii, et mängijale öeldakse enne mängu alustamist, milliseid esemeid ta saab puldina kasutada.

Patendis kirjeldatakse ka võimalust näiteks kasutada kahte banaani, mõlemas käes üks, mida mängus saaks teisendada siis näiteks püstoliteks.

Aga nagu eespool juba mainitud sai, siis võib banaanide asemel kasutada ka teisi asju, näiteks hoida mõlemas käes apelsini, ning kujutada ette, et see on siis rool või tanki juhtpuldid.

Võimalusi on mitmesuguseid. VR peaseadme abil saaks käes olevatele objektidele märkida ka virtuaalsed puldinupud ja banaanipulti siis sedasi kasutada.