State of Play ajal näidatud mängude nimekiri koos treileritega

0
35

Eile hilisõhtul, 27. oktoober 2021, toimus uus State of Play kus näidati kolmandate osapoolte mänge. Kui magasite ürituse maha, siis on võimalik seda YouTube’ist järelvaadata. Kui aga tervet üritust vaadata ei viitsi, siis alljärgnevalt leiab nimekirja mängudest koos treileritega.

Mitme mängijaga ellujäämismäng, mis on üles ehitatud tõsielusaate ümber, kus mängijad võitlevad kuulsuse, hiilguse ja varanduse nimel.

Indiepopi bänd OFK teeb koostööd Hyper Light Drifteri kaasloojaga, et luua uus, viieosaline muusikafilmisari.

Kui sulle Bugsnaxist väheks jäi, siis 2022. aasta alguses on tulekul uus tasuta uuendus, mis tutvustab uut saart, elamispinda ja võimalust oma Bugsnax riidesse panna.

“Five Nights at Freddy’s: Security Breach” ilmub detsembris 2021.

Mängija kehastab selles mängus lindu mõõgaga, kel tuleb ette võtte seiklus ebatavalises maailmas. Kliki mängu nime peale, kui soovid mängu kohta rohkem infot saada.

Kuna “Mario Karti” PlayStationil pole, siis tuleb läbi ajada selle klooniga – “KartRider: Drift’iga”, mille beeta toimub käesoleva aasta detsembris.

Järgmisel kuul toimub “King of Fighters XV” avatud beeta.

Sony tegi teatavaks järgmise kuu PlayStation Plusi mängu, milleks on “First Class Trouble”, kus sul tuleb luksusliku kosmoselaeva pardal ellu jääda.

Selle ulmesarja 25. aastapäeva tähistamiseks, annab Square Enix järgmisel aastal PS5-le ja PS4-le välja uue mängu.

State of Play ajal visati pilk sellesse viktoriaanlikku ajastusse ja näidati veidi “Little Devil Inside” mängu lähemalt.