xScreen muudab sinu Xbox Series S-i sülearvutilaadseks konsooliks

0
60

UPspec Gamingu loodud xScreen on Xbox Series S-ile lisatav monitor, mis muudab konsooli sülearvutilaadseks tooteks. See võimaldab sul oma Xboxi näiteks puhkusele, vanaema juurde maale või sõbra juurde minnes kaasa võtta ja mängida oma lemmikmänge ka siis kui teil pole võimalk oma konsooli teleriga ühendada.

xScreen on 11,6 tolline 1080p resolutsiooniga IPS-ekraan, mille kaadrisagedus on 60Hz. Lisaks sisaldab toode sisseehitatud kõlareid.

xScreen ei vaja eraldi toiteallikat ning Xbox Series S ei vaja mingit muutmist, sest see ühendatakse otse Xbox Series S-i tagaküljel asuvatesse HDMI ja USB portidesse. Toote disain on sülearvutilaadne, mis võimaldab ekraani lihtsalt konsoolile kokku keerata.

Kuigi see ei suuda võistelda Nintendo Switchi mugavusega, pakub ta siiski võimalust uue põlvkonna konsool endaga kaasa võtta ning toode on osutunud nii populaarseks, et UPsec Gamingu Kickstarteri projekt xSceen jõudis soovitud rahastuseni kõigest 20 minutiga.

Kuigi xScreen on jõudnud juba soovitud rahastuseni, siis kuni 6. augustini on sul võimalik endiselt projekti toetada. xScreen maksab toetajatele 249 Austraalia dollarit, mis on umbes 156 eurot. Esialgsete plaanide kohaselt peaks toode valmima 2022. aasta jaanuariks.