Embracer paneb Square Enix Montreali mängud kinni

0
50

Embracer Group teatas, et nad panevad kinni “Deus Ex GO”, “Arena Battle Champions”, “Hitman Sniper: The Shadows” ja “Space Invaders: Hidden Heroes” mängud.

Mais teatas Embracer Group, et nad ostavad Square Enixi lääne stuudiod ja üle 50 intellektuaalomandi 300 miljoni dollari eest. Tehing viidi lõpule käesoleva aasta septembris.

Ostetud stuudiote hulgas oli ka Square Enix Montreali stuudio, mis nimetati oktoobris ümber Onomaks. Paar nädalat hiljem aga teatas Embracer, et nad sulgevad selle stuudio üldse.

Nüüd aga teatas Embracer, et nad eemaldavad 1. detsembril Onoma ehk endise Square Enix Montreali mobiilimängud “Deus Ex GO”, “Arena Battle Champions”, “Hitman Sniper: The Shadows” ja “Space Invaders: Hidden Heroes” App Store’ist ja Google Play’st. Kui viimased kolm on tasuta mängud, siis “Deus Ex GO” on tasuline mäng ning seda peetakse heaks nuputamismänguks. Kahjuks, kui te olete selle mängu omale ostnud, siis saate te seda ja teisi kolme mängu mängida kuni 4. jaanuarini 2023. Raha tagasi selle mängu eest muidugi ei saa, samuti ei saa raha tagasi ka seni tehtud mikromaksete eest. Embracer soovitas oma mängusisesed ostud ära kasutada enne 4. jaanuari.

Tavaliselt, kui allalaaditav mäng digitaalsest poest eemaldatakse, lubatakse teil see vähemalt enne seda alla laadida või paljudel juhtudel, kui mäng ostetud, saate seda ükskõik mis ajal uuesti alla laadida, siis antud mängude puhul seda võimalust ei ole. Loomulikult on mängijad seetõttu pahaseks saanud Embraceri peale.