Kauaoodatud piraadimängul “Skull and Bones” läheb hästi

0
78
Skull and Bones

Ubisoft kinnitas investoritele, et uuel majandusaastal ilmuvate mängude arendamine sujub hästi, nende hulgas on ka kauaoodatud piraadimäng “Skull and Bones”.

Ettevõtte kolmanda kvartali finantsaruande ettekande ajal ütles Ubisofti finantsjuht Frederik Duguet, et nad mängu senise arengu ja kunstilise suunaga väga rahul. Ubisofti praeguste plaanide kohaselt ilmub “Skull and Bones” ettevõtte järgmise majandusaasta jooksul, s.t. ajavahemikul aprill 2022 kuni märts 2023.

Tegemist on heade uudistega neile, kes on selle mängu ilmumist juba pikalt oodanud… juhul kui seda jälle edasi ei lükata.

Esmakordselt E3 2017 ajal näidatud “Skull and Bones” pidi esialgsete plaanide kohaselt ilmuma juba 2018. aastal, kuid mängu ilmumine lükati edasi. Sellest ajast saadik on seda korduvalt edasi lükatud ja paaril korral lausa ümbertegemisele läinud. Tänaseks sisaldavat “Skull and Bones” ka mängulugu, mis pidavat muutuma sõltuvalt mängijate tehtud valikutele ning mängu fookus on nüüd keskendunud koostööle. Rohkem infot saab mängu kohta selle aasta E3 ajal.