Meile Meeldib Mängida #167 Ei ole kerge olla kuulsus

0
104

Miks peaks keegi tahtma mängida Quake’i või Doomi Apple kellal, külmkapil või rasedustestil? Kui sa oled üks neist kellele selline tegevus meeldib, siis tule räägi meilegi, sest tänases saates püüame me selle mõistatuse lahendada.

Kuulsuste elu ei ole üldsegi nii kerge nagu me arvata võiksime, näiteks Billy Mitchelli perearst keeldub teda ravimast ning Ninja pidi vaatajate hoidmiseks/meelitamiseks teesklema probleeme vaimse tervisega, tulemuseks on tal nüüd tõepoolest probleeeme vaimse tervisega ja võib juhtuda, et ta võtab kuulsuse elust varsti puhkust.

Lisaks jagame näpunäiteid Pokemoni kaartide varastele, mida nad kindlasti tegema ei peaks, räägime Disney & Marveli ning Ubisofti mängüritustest ja mängudest, informeerime teid uutest üritustest, arutleme kasutuskogemuse parendamise funktsioonide üle ja paljust muust.

Meile Meeldib Mängida saadet saab YouTube’is otse-eetris vaadata ja kuulata igal pühapäeval kell 20:00. Kui pühapäeval aega pole, siis saab saadet järelvaadata või kuulata alljärgnevatest kohtadest:

“Pärast saadet” saateosa, kus mängime mänge, vastame kuulajate küsimustele ja räägime niisama juttu, on järelvaatamiseks ja kuulamiseks kättesaadav Meile Meeldib Mängida patroonidele. Meile Meeldib Mängida tegemisi saab toetada Patreonis: https://www.patreon.com/meilemeeldibmangida