“Overwatch 2” vaevavad jätkuvalt mitmesugused probleemid

0
63
Overwatch 2

“Overwatch 2” on selle ilmumisest saadik vaevanud mitmesugused probleemid, alates probleemidest serveritega kuni tahtmatute ostudeni välja.

Nüüdseks on küll serverid töökorda saadud ning üllatuseks oli võimalik “Overwatch 2” nädalavahetusel ka mängida, ilma et selleks oleks pidanud tunde kusagil järjekorras istuma. Isegi telefoninumbri nõudmisest on esialgu loobutud, kuniks Blizzard oma süsteemid üle vaatab ja neid täiustab, loodetavasti aktsepteerivad nad ka kõnekaarte tulevikus.

Kuid need pole kaugeltki ainukesed probleemid, millega kasutajatel silmitsi seista on tulnud. Näiteks kurdeti eelmisel nädalal, et kui teie kontol raha oli ja te parajasti vestlusaknas teatud nuppe pressisite, näiteks kahest tühikus piisas, et “Overwatch 2” poest nänni osta. Loomulikult ei olnud kasutajad sellise “üllatusmehaanikaga” rahul ning andsid probleemist ka Blizzardile teada. Tänaseks suutis Blizzard küll selle vea parandada, et enam automaatoste ei toimu, kuid raha on ta keeldunud kasutajatele tagastamast, väites, et kõik ostud on lõplikud.

“Kui te usute, et probleem oli mängus, mille tõttu see juhtus, siis andke selle kohta tagasisidet meie foorumite kaudu,” kirjutas Blizzardi kasutajatugi mängijatele vastuseks.

Probleeme jätkub veel teisigi. Näiteks Xboxi kasutajad, sealhulgas ka mina, on sattunud sellise “toreda” vea otsa, mis sind mängust alati välja viskab. Nimelt kui te mängimise ajal peaksite saama achievemendi, siis visatakse teid koheselt mängust välja teatega, et te olete kusagil mujal sisse loginud.

Esimesel korral sellist teadet saades võib päris ära ehmatada, kiiruga tormasin ma oma salasõnu vahetama Battle.net keskkonnas. See tehtud, panin mängu taas käima ja alustasin mängu ning juba järgmise saadud achievemendi ajal visati mind taaskord keset mängu välja. See tegi murelikuks. Kui sama asi kolmas kord jälle juhtus oli selge, kes süüdlane on. Sama on kogenud ka teised mängijad ja nad ei ole selle üle üldsegi rõõmsad, sest selle tõttu läheb teile kaotus kirja ja võib juhtuda et saate isegi mõneks ajaks mängukeelu. Seda kõike seepärast, et Blizzard ei oska oma mängu korda teha.

Nimetatud probleem paistab eksisteerivat ainult Xboxi konsoolidel, teistel platvormidel olevad kasutajad, ei ole antud probleeemi täheldanud.

Lisaks kurdavad paljud kasutajad, et kaotsi on läinud esimeses mängus väljateenitud kraam või isegi “Overwatch 2 Founder’s Packi” kraam. Blizzard on probleemist teadlik ja lubanud sellega tegeleda.

Kasutajad kurdavad ka veidrate täpsuslaskude üle, kus sa võid rahulikult vastasest mööda lasta, kuid saad ikkagi pähelasu kirja.

Mängijad ei ole rahul ka “Overwatch 2” ärimudeliga. Näiteks uue kangelase, Kiriko nänni ostmiseks läheb teil kuni 5 aastat aega. Juhul kui te ei soovi pärisraha selle kraami eest välja käia. Nimelt on teil võimalik igal nädalal teenida ainult 60 münti, kuid Kiriku ostetav kraam läheks kõik maksma 15 600 münti. Ja selle eest saate te ainult ostetava kraami, lisaks on kangelastel ka spetsiaalset kosmeetilist nänni, mida saabki ainult Battle Passist, mille eest tuleb veel 1000 münti välja käia. Battle Passist aga münte ei teeni, mistõttu selle eest tuleb iga hooaeg uuesti raha maksta.

Õnneks ei ole kosmeetiline kraam mängu mängimiseks vajalik ja seda kõike võib rahulikult nautida, ilma mängu eest sentigi maksmata.