TASUTA mänge + ülisoodne mängupakk Ukraina toetuseks

0
61

Epic Games on sel korral tagasihoidlik ja annab tasuta ära ainult ühe mängu, mida nad on tegelikult juba korra varem tasuta pakkunud. Aga kui tookord unustasid tasuta pakkumist kasutada, siis nüüd on võimalik see viga parandada, sea sammud Epic Games’i poodi ja lisa oma mängude kogusse “Cities: Skylines“. Pakkumine kehtib kuni 17. märtsini kell 18:00.

Kui sellest mängust väheks jääb, siis sea sammud IndieGala poodi ning võta omale tasuta “Last Dream” ja “Trainpunk Run“.

Kõigele lisaks pakub Itch.io mängupakki Ukraina toetuseks, kust leiab 992 mängu 773-lt arendajalt. Kogu pakk maksab miinimum 10 dollarit, soovi korral võid muidugi ka rohkem raha maksta, sest kõik see raha läheb Ukraina toetuseks. Tänaseks on kokku kogutud üle 4 miljoni dollari, suurimaks annetuseks on 9000 dollarit ja keskmise annetuse suuruseks on $14.41.

Sooduspakkumisi leiab hetkel ka mujalt, näiteks Steamis on Rockstari mängude soodusmüük ja PlayStationi poes on hetkel 1578 indiemängu kuni 75% soodsamalt. Nädala sooduspakkumiseks on Playstationi poes “Back 4 Blood” 50% soodsamalt.