Tasuta Reaperi skin ja topelt XP nädalavahetus “Overwatch 2-s”

0
33
Overwatch 2

Blizzard pakub “Overwatch 2” mängijatele vabanduseks topelt XP nädalavahetusi, Reaperi skinni ja Health Pack Weapon Charmi.

“Overwatch 2” on selle ilmumisest saadik vaevanud mitmesugused probleemid, alates probleemidest serveritega kuni tahtmatute ostudeni välja. Kuigi serverid on tänaseks enam vähem korda saanud, siis mitmesuguseid probleem jätkub ka teiseks nädalaks.

Eile avastasid mängijad, et lisaks Bastionile ja Torbjornile on mängitavate tegelaste valik kahanenud tosina võrra. Nüüdseks on suurem osa neist küll tagasi, kuid Bastion ja Torbjorn on endiselt puudu.

Endiselt pole Blizzard ära viitsinud parandada ka Xboxi konsoolidel avalduvat viga, mis sind achievementi saamisel mängust välja viskab. Kui see juhtub võistlusliku mängulaadi ajal, siis karistab Blizzard sind selle eest veel ajalise mängukeeluga ja korduvate juhtumite puhul võib juhtuda, et saad mängukeelu lausa terveks hooajaks või üleüldse lõpliku mängukeelu eluks ajaks. Blizzard ise leiab, et kõik on õige ja nii peabki olema ning soovitab mängijatel, kes nende otsusega rahule ei jää, foorumisse teistele kurtma minna.

Nüüd on otsustanud Blizzard mängijate ees vabandada või kas seda saab päris vabanduseks nimetada? Sotsiaalmeedias arvamust avaldavad mängijad leiavad, et tegemist on mängijate mõnitamisega.

“Vabandame mängu avaldamise ajal esinenud probleemide pärast. Kaotatud aja hüvitamiseks plaanime korraldada mitu topelt XP nädalavahetust: kuupäevad täpsustame varsti. Samuti anname kõigile mängijatele, kes logivad mängu alates 25. oktoobrist kuni esimese hooaja lõpuni, täiesti uue Cursed Captain Reaper Legendary skinni ja Health Pack Weapon Charmi. Need asjad lisanduvad teie kogusse kohe kui olete nimetatud ajavahemikul sisse loginud,” kirjutas Blizzard.