Ubisoft kinnitas, et “Avatar: Frontiers of Pandora”, “Mario + Rabbids: Sparks of Hope” ja “Skull & Bones” ilmuvad aasta jooksul

0
72
Skull & Bones

Ubisoft lubab aasta jooksul tuua mängijateni põnevaid esmaklassilisi mänge kõikidel platvormidel.

Viimase viie aasta jooksul on Ubisoft kasvatanud jõudsalt oma talentide hulka ja seadnud uued teetähised oma suurimatele kaubamärkidele, et tuua need uutesse kõrgustesse, laiendada olemasolevat portfelli ning jätkata korduva äri ülesehitamisega. See kõik aitab Ubisoftil tuua senine tase uutesse kõrgustesse ning selle strateegia esimesi vilju saab näha juba sel aastal.

Käesoleva majandusaasta (mis lõppeb 31. märts 2023) kasvu peamiseks jõuks saab olema Ubisofti mitmekesine premium-mängude valik, sealhulgas “Avatar: Frontiers of Pandora”, “Mario + Rabbids: Sparks of Hope” ja “Skull & Bones”. Kuid põnevaid mänge on tulemas veelgi. Ubisoft usub, et kasvule aitab kaasa ka nende mängi-tasuta mängud, mis põhinevad suurimatel frantsiisidel. Mõned neist on läbinud juba nii sisemised kui ka välised testimised ja on arendamise lõppjärgus. Ubisoft loodab, et neist saab uue majandusaasta arengu oluline osa.

“Vaatamata olulistele väljakutsetele, oleme viimase aasta jooksul edasi liikunud strateegiliste prioriteetidega, sealhulgas meie peamiste kaubamärkide kasvtamisega, korduva äri ehitamisega ja organisatsiooni põhjaliku ümberkujundamisega. Neil rasketel aegadel on meie meeskonnad näidanud üles head vastupidavust. Organisatsioonina oleme näidanud, et me saame toetuda töökindlatele kaubamärkidele, tootmis- ja tehnoloogiavaradele, mis on täna tugevamad kui kunagi varem, mil varade väärtus pole kunagi nii kõrge olnud,” teatas Ubisofti juht Yves Guillemot.

Teemaks tuli taaskord ka Ubisofti võimalik müük, siinkohal jäi Guillemot oma varasemale sõnumile truuks. Üldine positsioon selles osas on selge – Ubisoft kaalub kõiki ostupakkumisi, kuid neil on olemas kõik, mida nad vajavad, et jääda sõltumatuks.