Ubisoft tõstab oma mängude hinda

0
186
Skull & Bones

Ubisoft on järgmine mängustuudio kes on otsustanud oma mängude hinda tõsta.

Ubisofti tegevjuht Yves Guillemot teatas, et edaspidi, alates “Skull & Bones” mängust, hakkavad Ubisofti “suured AAA-mängud maksma 70 dollarit”.

Euroopas hakkavad Ubisofti suured mängud senise 70 euro asemel maksma 80 eurot ning brittide juures 70 naela.

Kas uus hinnasilt hakkab kehtima ainult PS5 ja Xbox Series X/S mängudele või ka eelmise põlvkonna omadele, seda Guillemot ei täpsustanud.

Seoses praegu majanduses toimuvaga, on Ubisofti (s.h. ka Sony) otsust hinda tõsta teravalt kritiseeritud, kuna paljude inimeste jaoks on videomängude ja konsoolide hinnatõusud üle jõu käivad.

Õnneks on Ubisoftil olemas pakkuda välja lahendus – Ubisoft+ teenus, mis maksab €14.99 kuus ja kus on kõik Ubisofti mängud alates ilmumispäevast kuutasu eest mängitavad.

Ubisoft+ saab hetkel kuu aega tasuta proovida. Hetkel on teenus küll saadaval ainult arvutile kuid Ubisoft on lubanud teenuse kättesaadavaks teha ka konsoolidel.

Lisaks Ubisoftile on kõrgema hinnasildi oma mängudele pannud ka Sony, Take-Two ja Activision Blizzard.


Juhul kui uute mängude hinnad on ka sinu arvates liiga kõrged, siis soovitame hankida Microsofti Game Pass, mis maksab €9.99 kuus või Xbox Game Pass Ultimate’i, mis sisaldab PC Game Passi, Xbox Game Passi ja Xboxi Cloudi ning maksab €12.99 kuus.

Loe kuidas Xbox Game Pass Ultimate omale kolmeks aastaks võileiva raha eest hankida.