Capcom tegi “Street Fighter 6” mängijatele kingituse

0
10
Street Fighter 6

Capcom teatas, et “Street Fighter 6” on müüdud üle 2 miljoni koopia ning sel puhul rõõmustatakse mängijaid väikese kingitusega.

“Teatame uhkusega, et #StreetFighter6 on müüdud üle 2 miljoni koopia! Kõik mängijad saavad tunnustuseks väikese kingituse. Täname teid jätkuva toetuse eest,” kirjutas Capcom Twitteris.

“Street Fighter 6” ilmus 2. juunil 2023 arvutile, PlayStationile ja Xboxile.

“‘Street Fighter 6’ on triumf igas mõttes. Siin on tegevust tundideks igaühele, olenemata sellest, kas tahad lihtsalt arvuti poolt juhitud vastaseid lahmida või teisele mängijale sahtlisse sõita, kuid suurimaks lisaks on nüüd üksikmängijale mõeldud Maailmaturnee (World Tour),” kirjutas Mihkel Haav, andes mängule maksimumpunktid, nimetades seda parimaks kaklusmänguks eales. “Street Fighter 6” arvustust saab lugeda siit

24. juulil lisatakse “Street Fighter 6” uusi tegelasi, kelle hulgas on ka Rashid, kes oli ka “Street Fighter 5-s”. “Street Fighter 6” Deluxe ja Ultimate koopia omanikud ning esimese aasta passi omanikud saavad Rashidi tasuta. Ülejäänud mängijad saavad rendipileteid (Rental Ticket) kasutades teda tunni kaupa proovida.