10 oodatuimat mängu aastal 2024

0
397

10. Like a Dragon: Infinite Wealth

Alanud on uus aasta ning loodetavasti saab see olema põnev mänguaasta. Õnneks ei pea põnevust kaua ootama, sest juba 26. jaanuaril ilmub “Like a Dragon: Infinite Wealth”. Meile Meeldib Mängida eelmise aasta lemmikute hulgas oli lausa kaks “Like a Dragon” mängu, seetõttu ei ole siin midagi üllatavat, et “Infinite Wealth” meie uue aasta oodatuimate mängude hulka tee leidis.

Ilmub: 26. jaanuar 2024
Platvormid: PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X/S, Microsoft Windows

9. Tekken 8

Uuel aastal ilmub Bandai Namco “Tekken 8”, kas see suudab võistelda eelmisel aastal ilmunud “Street Fighter 6“, mis meie eelmise aasta lemmikute hulka tee leidis. Eks näis, Tarmo ja Mihkel on mängule igatahes silma peale pannud. Õnneks ei pea kaua ootama, selgus peaks saabuma juba 26. jaanuaril.

Ilmub: 26. jaanuar 2024
Platvormid: PlayStation 5, Xbox Series X/S, Microsoft Windows

8. Skull & Bones

Kuigi “Skull & Bones” Meile Meeldib Mängida meeskonna oodatud mängude hulka ei jõudnud, mainiti see siiski Meile Meeldib Mängida Discordi kasutajate poolt ära. Tegemist on Ubisofti piraadimänguga, mis algselt pidi ilmuma juba 2018. aastal, kuid lükati seejärel järgmisesse aastasse edasi ja veel kord ja veel kord… Nüüd on lõpuks aeg sealmaal, et seda kauaoodatud mängu peaks saama vahetult enne sõbrapäeva mängima hakata. Põhjus, miks seda mängu oodatakse on tegelikult lihtne, “Assassin’s Creed IV: Black Flag” oli selle mänguseeria üks kõige paremaid mänge ning “Skull & Bones’i” arendus sai just sellest mängust alguse.

Ilmub: 13. veebruar 2024
Platvormid: PlayStation 5, Xbox Series X/S, Amazon Luna, Microsoft Windows, Google Stadia

7. Final Fantasy VII Rebirth

Final Fantasy VII” uusversiooni esimene osa ilmus juba 2020. aastal ja see oli lihtsalt vapustav maiuspala. Seetõttu pole siin midagi imestada, et mängu teine osa, “Final Fantasy VII Rebirth” on meie 2024. aasta oodatuimate mängude hulgas. Kristjanil ja Tarmol igatahes näpud juba sügelevad, tuleks vaid see veebruari lõpp vaid kiiremini.

Ilmub: 29. veebruar 2024
Platvormid: PlayStation 5

6. Dragon’s Dogma II

“Dragon’s Dogma 2” on see mäng mille ilmumist, vähemalt mitte niipea, ei osanud meist keegi oodata. Kuid eelmisel aastal üllatas Capcom meid kõiki teatega kultushitt “Dragon’s Dogma” saab järje ja see ilmub juba 22. märtsil 2024. WOW! Mihkel, Tarmo ja Erik ootavad kannatamatult selle ilmumist nüüd.

Ilmub: 22. märts 2024
Platvormid: PlayStation 5, Xbox Series X/S, Microsoft Windows

5. The Wolf Among Us 2

“The Wolf Among Us” oli tõeline maiuspala ning seetõttu pole ime, et Omar ja Erik ootavad seda mängu kannatamatult. Võib vist julgelt öelda, et kohe pärast selle mängimist on oodatud kannatamatult sellele järge. Tõsi, lootused ei olnud just eriti kõrged, kuni see 2019. aasta Game Awardsi ajal lõpuks välja kuulutati. Lõpuks ometi. Tõsi, pärast seda saabus küll jälle aastateks vaikus, kui 2022. aastal teatas Telltale Games, et “The Wolf Among Us 2” ilmub 2023. aastal. Kahjuks eelmisel aastal seda siiski ei ilmunud ja nüüd on lootused käesolevale aastale. Loodetavasti ei pea me pettuma ja mäng sel aastal ikka ilmub ning see saab olema ootamist väärt mäng.

Ilmub: 2024
Platvormid: PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows, Xbox Series X/Series S, Mac, PlayStation 5

4. Avowed

“Avowed” Obsidiani uus rollimäng, mille tegevus toimub “Pillars of Eternity’ga” samas maailmas. Häid rollikaid pole kunagi palju ning Obsidian on tõestanud juba korduvalt, et nad oskavad häid rollimänge teha. Nii et, andke siia juba.

Ilmub: 2024
Platvormid: Xbox Series X/S, Windows

3. S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

“S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl” on mäng mida päris paljud kasutajad Meile Meeldib Mängida discordis juba pikemat aega oodanud on. Ka see mäng pidi juba aasta kaks tagasi ilmuma, aga siis arvas Venemaa, et neil on natuke igav ja läks Ukrainale kallale. Loomulikult tähendas see automaatselt mängu edasilükkamist. Nüüd aga olevat mäng sealmaal, et praeguste plaanide kohaselt saab “”S.T.A.L.K.E.R. 2” juba sel aastal mängima hakata.

Ilmub: 2024
Platvormid: Xbox Series X/S, Windows

2. Warhammer 40,000: Space Marine 2

Otsite mõnda ägedat mängu mida 2024. aastal koos mängida? “Warhammer 40,000: Space Marine 2” sobib selleks ilmselt väga hästi, eriti kui te olete suur “Warhammeri” seeria fänn nagu seda Mihkel või @Tonysium meie Discordis on.

Ilmub: 2024
Platvormid: PlayStation 5, Xbox Series X/S, Windows

1. Star Wars Outlaws

Loomulikult ei saa siit nimekirjast puududa “Star Wars Outlaws”, mis on ilmselgelt iga Tähesõdade fänni selle aasta oodatuimate mängude nimekirjas. Andke ainult see mäng siia. Jääb vaid küsimus: “Kas see mäng ikka ilmub sel aastal?”. Omar ei pane sellele väga suurt lootust, eriti peale neid kuulujutte, et Ubisoft lükkas juba ühe (või oli neid lausa kaks?) 2024. aastal ilmuma pidanud mängu järgmisesse aastasse edasi.

Ilmub: 2024
Platvormid: PlayStation 5, Xbox Series X/S, Windows