Meile Meeldib Mängida lemmikmängud aastal 2023

0
321

15. Final Fantasy XVI

“Final Fantasy XVI” on tõeliselt suurepärane ajaviide kõikidele fantaasiasõpradele, eriti neile, kellele meeldivad märulimängud. Seetõttu ei tohiks see tulla kellelegi üllatusena, et “Final Fantasy XVI” jõudis Meile Meeldib Mängida lemmikmängude hulka sel aastal. Kristjan ja Tarmo veetsid selle mängu seltsis sel aastal kümneid tunde ja nautisid seda meistriteost lõputiitriteni.
Arvustust saab lugeda siit: Final Fantasy XVI – perekonnaga ei jamata

14. The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

“The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom” oli Tarmo 2023. aasta suurlemmik, mille seltsis ta kümneid, kui mitte lausa sadu tunde ei veetnud. Vähe on neid mänge, mis on maksimumpunktid ära teeninud, kuid käesolev mäng on need punktid ausalt välja teeninud. Seetõttu on see mäng igati ära teeninud oma koha meie 2023. aasta lemmikute hulgas.
Arvustuse leiab siit: The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom – taeva ja maa vahel

13. Marvel’s Spider-Man 2

Kuigi “Marvel’s Spider-Man 2” küll Game Awards 2023 ja teistelt suurematelt auhinnajagamistelt auhindu ei saanud, siis meie lemmikute hulka ta siiski tee leidis. Täpsemalt siis Omari lemmikute hulka, kelle arvates oli tegemist kauni, hea loo ja tehniliselt muljetavaldava mänguga ning teenis ära 4,5 punkti, mis on väga hea tulemus.
Arvustust saab lugeda siit: Spider-Man 2 – Ämbu ja Kämbu päästavad päeva

12. Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name

“Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name” on Eriku 2023. aasta üks kõige suuremaid lemmikuid. Arvestades, et 2023. mänguaasta kokkuvõtte järgi mängis Erik üle 130 mängu (suures numbris on sel aastal süüdi Game Pass, sest kõik sinna ilmunud mängud tuli ju ära proovida), siis on “Like a Dragon Gaiden” ilmselgelt oma koha meie lemmikute hulgas auga välja teeninud. Ryu Ga Gotoku Studio lihtsalt oskab häid mänge teha.

11. Like a Dragon: Ishin!

Nagu öeldud, Ryu Ga Gotoku Studio lihtsalt oskab häid mänge teha ning seetõttu pole üllatav näha ka nende teist mängu meie lemmikute hulgas. “Like a Dragon: Ishin!” oli üks neist mängudest, mille seltsis Omar mõnusalt aega veetis ja soovitab seda teilegi.
Arvustuse leiab siit: Like a Dragon: Ishin! – Kyo kobedaim katana

10. Street Fighter 6

Tänu Mihklile jõudis meie lemmikute hulka ka üks kaklusmäng, milleks on “Street Fighter 6”. Tegemist on Mihkli ühe selle aasta suurima lemmikuga, mille hulgas on ta palju aega veetnud ja kui teile vähegi kaklusmängud huvi pakuvad, siis soovitab Mihkel seda teilegi. Tegelikult soovitab ta seda ka neile, kes pole kaklusmängudes eriti osavad ja on seetõttu neid seni vältinud.
Arvustuse leiab siit: Street Fighter 6 – Tere asemel molli

9. Jagged Alliance 3

“Jagged Alliance 3” on käigupõhine taktikaline mäng ja kuna selle mänguseeria esimesed osad olid Eriku suured lemmikud, siis on selge, miks see meie lemmikute hulka tee leidis.
Arvustust saab lugeda siit: Jagged Alliance 3 ei ole lumehelbekeste mäng

8. Forspoken

“Forspoken” on peidetud pärl, mis sai leige vastuvõtu osaks, kuid see ei tähenda, et tegemist oleks halva mänguga. Vastupidi, tegemist on nii hea mänguga, et see opn Tarmo 2023. aasta üks suurtest lemmikutest. Tarmo soovitab seda kõigile neile, kellele meeldib avatud maailmades ringi tuustida, mängudes end tugevana tunda ja ägedalt stiilne koomiksilaadne võitlus. Kui te tunnete, et ka teie mängurielust on puudu just killuke fantaasiat, siis võtke “Forspoken” julgelt käsile. Netis valjult kaikuvat hala ei tasu kindlasti uskuda, tegu on väga hea mänguga.
Arvustust saab lugeda siit: Forspoken – Seitsme maa ja mere taga New Yorgis…

7. Resident Evil 4

Capcom on suurepäraselt hakkama saanud “Resident Evil 4” uusversiooniga. Tulemus sai nii hea, et mäng leidis koha Kristjani 2023. aasta lemmikute hulgas.
Arvustuse leiab siit: Resident Evil 4 Remake – beebikotkas vajab päästmist

6. Dungeons 4

“Dungeons 4” või “Baldur’s Gate 3”? No ei suutnud Erik 2023. aasta kõige katkisemat mängu, “Baldur’s Gate 3” oma kolme lemmiku hulka lisamast. Seetõttu sai selle koha omale hoopis “Dungeons 4”, mis on tõeline maiuspala neile, kes seda mänguseeria varasemaid osi nautinud on. Ei tule pettuda ka uus mängus. Tegemist on reaalajas toimuva strateegiamänguga, kus tuleb oma maa-alust baasi ehitada, kulda kaevandada, tüütuid päkapikke ja ämblikke hävitada, lõkse üles seada ja vahepeal maa peal neid totakaid kangelasi otsida ja hävitada. Kas saab sellest saastast maailm kord puhtaks või ei?

5. Star Wars Jedi: Survivor

Kuigi “Star Wars Jedi: Survivor” vaevasid selle ilmumisel mitmesugused tehnilised probleemid, siis üldises plaanis jäi Omar selle mänguga rahule ning siin ta nüüd on, Meile Meeldib Mängida lemmikmängude nimekirjas. “Star Wars Jedi: Survivor” on järjeks mängule “Star Wars Jedi: Fallen Order” (2019) ning toimub viis aastat pärast eelmise mängu sündmusi, jätkates noore Jedi rüütli Cal Kestise seiklusi, kui ta jätkab koos sõpradega võitlust Galaktika Impeeriumi türannia vastu.

4. Metroid Prime Remastered

Metroid Prime on 3D põnevusseiklusmäng, mille peategelane on kosmoses seiklev pearahakütt Samus Aran. Tema seiklus algab kosmosejaamas nimega Orpheon, kus üsna ruttu kisuvad asjad kiiva ja Samusel tuleb hävivalt aluselt põgeneda. Põgenemise käigus kohtub ta Ridley’ga, vastasega, kellest on saanud küborg ning kannab nüüd nime Meta Ridley. Ridley jälitamise käigus jõuab Samus planeedile Tallon IV ja… ei läinud palju aega kui Kristjan mängu armus ning nii leidis see mäng tema lemmikute hulgas koha.
Arvustust saab lugeda siit: Metroid Prime Remastered – 20 aastat hiljem uues kuues

3. Monster Hunter Now

Kes oleks kunagi osanud arvata, et meie lemmikute hulgast leiab ühel päeval mobiilimängu. Aga siin ta siis on – “Monster Hunter Now”, mille seltsis Tarmo suurema osa oma ajast aasta lõpus veetnud on. Tegemist on parima “Monster Hunter” mänguga pärast “Monster Hunter Rise’i”. Ja kui te juba käite väljas Pokemopne jahtimas, siis miks mitte anda võimalus ka “Monster Hunter: Now’ile”.

2. Baldur’s Gate 3

Ilmselt arvasite te juba, et “Baldur’s Gate 3” meie 2023. aasta lemmikute hulka teed ei leiagi. Aga viimasel hetkel tuli Mihkel ja teatas, et see on tema 2023. aasta üks lemmikutest. Siin ta siis on see kurikuulus “Baldur’s Gate 3”, millest me sel aastal päris palju rääkinud oleme. Kui tahad omagi sõna sekka öelda, siis tule Meile Meeldib Mängida Discordi ja otsi sealt üles “Baldurs Gate 3” nimeline kanal.

1. Meile Meeldib Mängida 228 – 2023. aasta parimad mängud olid…