“Stellar Blade’i” peategelane näeb välja väga elutruu ja nüüd me teame miks

0
56
Stellar Blade

Korea mängustuudio SHIFT UP’i loodav PS5 eksklusiivmängu “Stellar Blade’i” peategelane Eve põhineb imekauni Korea modelli Shin Jae-euni 3D-skaneerimisel.

Kui Shift Up “Stellar Blade’i” (eelnevalt tuntud Project EVE nime all) näitas, siis pani näidatud treiler ahhetama nii mõnegi mängija. See nägi lihtsalt vapustavalt ilus ja äge välja ning mängutegelased nägid väga ilusad ja elutruud välja. Kas lõpuks ometi saame me konsoolidel näha üht esimest (võidusõidumänge siinkohal arvesse ei võta) uue põlvkonna graafika väärilist mängu.

Nüüd selgus põhjus, miks mängutegelased elutruud välja näevad. Nimelt kasutatakse päris inimeste 3D-skaneerimist ning mängu peategelane põhineb Korea modellil Shin Jae-eun, kelle populaarsus on tõusuteel pärast X-is (endine Twitter) ilmunud postitust. Modellivalik näitab, et arendaja teab väga täpselt, kus raha on ja millist publikut nad püüdma lähevad PlayStation 5 konsoolil.

PlayStationi viimase postituse järgi peaks “Stellar Blade” ilmuma 2024. aastal, täpset ilmumiskuupäeva aga avaldatud veel pole.

Kuigi SHIFT UP Corporation on ka varem mänge teinud, neist tuntum on ilmselt kurikuulus mobiilimäng “Goddess of Victory: Nikke”, siis “Stellar Blade” on nende esimene konsoolimäng.

Star Wars Outlaws

10 oodatuimat mängu aastal 2024

Alanud on uus aasta ja mis on veel parem viis selle alustamiseks, kui visata pilk peale nendele mängudele, mille ilmumist me kannatamatult ootame.