Xbox One augusti uuendused

0
64

Augustis on tulekul uus ports uuendusi Xbox One konsoolile. Alljärgnevalt heidamegi kiire pilgu uuendustele mida oodata on.

Activity feed kasutajaliideses hakatakse infot edaspidi kuvama ühes veerus, mis on nüüd pikem ja sisaldab rohkem infot. Lisaks saad nüüd postituste juures vajutada “like” (meeldib) ja kommenteerida neid postitusi. Ning sõprade tehtud videosid on võimalik nüüd teistele sõpradele edasi jagada. Kui kellegile meeldib su video või ta kommenteerib või jagab seda edasi, siis selle kohta sadetakse sulle teade.

Mobiilsed ostud. Edaspidi on võimalik lisaks Xbox.com lehele ka Xbox SmartGlass appi kaudu osta mänge ja lisasid. Ning kui su konsool on seadistatud automaatselt vastu võtma uuendusi, siis su konsool hakkab automaatselt sooritatud ostu alla laadima.

Videote vaatamise ajal teadete keelamine. Lisatud on võimalus seadistada oma teateid nii, et soovi korral ei näidata sulle enam teateid kui vaatad videot.

Tühja aku teavitus. Juhul kui su puldi aku hakkab tühjaks saama, siis tuleb ekraanile hoiatus, et puldi aku hakkab tühjaks saama.

3D Bu-ray funktsioon lisatud.

OneGuide funktsioon nüüd ka Austrias, Braziilias, Iirimaal ja Mehhikos. Lisaks sellele on lisatud “OneGuide Issue Reporter” funktsioon.

Sõprade nimekirjas on nüüd näha millal su sõber viimati onlines oli.

Sõprade ala sinu Koduekraanil. Oma koduekraanil paremale liikudes kuvatakse sulle sinu sõprade ala, kus kuvatakse infot selle kohta millega su sõbrad tegelevad. Mitu sõpra parajasti onlines on ja millega nad tegelevad. Millised on enim mängitavad mängud su sõprade hulgas ja viimase 30 päeva “gamerscore” edetabel.
Nimetatud uuendus lisatakse kõigile kasutajatele kasutamiseks peale seda kui Preview kasutajatelt on saadud piisavalt tagasisidet ja ollakse kindel et see töötab ilma probleemideta, enne kui see kõigile kasutajatele avalikuks tehakse.