Rainbow Six Siege tuleb ainult multiplayer mäng

0
121

Rainbow Six SiegeScott Mitchell (Ubisoft) kinnitas EGX 2015’l, et Tom Clancy’s Rainbow Six Siege on mõeldud mitmikmänguks ja seetõttu ei tasu Tom Clancy’s Rainbow Six mängude fännidel üksikmängu osa oodata.

Tegemist on ilmselgelt uudisega mis paljudes fännides korraliku pahameele esile kutsub. Ning need kes lootsid taaskord head taktikalist üksikmängu osa ja keda mitmikmängu osa ei huvita, loobuvad ilmselt nüüd mängu ostmisest.

Peale Titanfalli tulekut on ka teised mängustuudiod otsustanud minna ainult mitmikmängu osale üle – Evolve, Star Wars Battlefront ja nüüd siis ka Tom Clancy’s Rainbow Six Siege.

Soovijatel on siiski võimalus mängu mängida ka offlines AI vastu. Sul on võimalik üksinda proovida treeningut, et tutvuda erinevate operaatorite võimalustega. Ning kõikidel kaartidel on võimalik proovida mängu AI vastu. Kuid mingit mängulugu, nagu Rainbow Six: Patriots (mängu arendus peatatud) mäng lubas, fännidel oodata ei tasu.

Esialgsete plaanide kohaselt peaks Tom Clancy’s Rainbow Six Siege müügile tulema 1 detsembril 2015. Kuid seoses tõsiste serveri probleemidega, matchmakingu ja muude bugidega mängus ei peaks kellegile üllatuseks tulema, kui mängu tulek lükatakse järgmisesse aastasse edasi.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege mängu saab eeltellida Gamestar online poest.